@eemedya paramı at (1 Viewer)

@eemedya paramı atarmısın 30k ya iddiaya girdik ben kazandım oaramı atmıyor!!!! ben orda atmıştım sonra 2 kere daha deneme için attım aslında ilkini bilerek attım deneme için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@eemedya paramı atarmısın 30k ya iddiaya girdik ben kazandım oaramı atmıyor!!!! ben orda atmıştım sonra 2 kere daha deneme için attım aslında ilkini bilerek attım deneme için değil sonra 2 tane deneme için attım paramı atmıyor @eemedya paramı at @Mectruy abi oyun odasına bakar mısın

@Mectruy abi çok haklısın adamsın bu arada çok haklı konuşuyorsun, hangi konu hakkında kardeşim?? yok abi o anlamda değil........ ne için sordun??????? yok ne sorması keyfine bak sen. tamam @eemedya paramı at ne şizofreni lan

Screenshot_2022-02-01-22-24-35-101_com.android.chrome.jpgdeneme için attım falan diyorsun sonra gerçek attım diyorsun @Mectruy abi bu üyeden şikayetçiyim çoğu kişi şikayetçi forumun akıl sağlığını bozduğu için ip ban yemesini istiyoruz. Yaşından çok multisi var yasak diye biliyorum 🐍

Ben nie yokum la ben insan değilmiyim cukayip

salak mısın çocuk sen bi saattir para para para sokayım parana amk 12039u12 tane multi açmışsın zaten edebinle adabınla oturamıyonmu sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,434Konular
3,281,927Mesajlar
321,113Kullanıcılar
dorukcan2kSon Üye
Üst Alt