Efeunver ve Eneszeus tan sikayetciyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Beyler temkinli sakin sekilde halledek su isi @Seyosocial da gelsin oda bi fikir bildirsin burda bi gariplik var her kes ben birinden aldim diyor hesabi bence su isin sonunda herkes Allah bani yiycek

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Beyler temkinli sakin sekilde halledek su isi @Seyosocial da gelsin oda bi fikir bildirsin burda bi gariplik var her kes ben birinden aldim diyor hesabi bence su isin sonunda herkes Allah bani yiycek
ben sadece bekliyorum zaten suçsuz olduğum ortaya çıkıcak ben bu forumda geçen seneden beri varım kimseryi tokatlamadım tenezzür bile etmedim hayatım boyuncada etmem ama o lordun da amına sokucam onun hesabınında amına sokucam parasınında amına sokucam yeterki bi telefon numarası bıraksın salmadı yakamı amın çocuğu tokatlanmış tokatlayan ismimi vermiş kullanıcı adımı falan yapmış üstüme salmış adam şuan belki de elini kolunu sallaya sallaya geziyor forumda daha sonra forumdaki olyf benim arkadaşım ondan hesabı satın aldım hala haberim yok lordun olduğundan . Şikayet konusundan 2-3 güün sonra olyf discorddan aradı beni böyle böyle bi hesap düşürdüm takipçisi düşmez dedi 150 tl ye sattı biliyordum bir gariplik olduğunu ama aldım hesabı eğer ki ben bilseydim bu hesabın kullanıcı adları falan daha önceden benim adıma olduğunu o olyf denilen kişininde amına koyardım o parayıda geri alır hesabı geri verirdim sahibine durumlar çok karışık anlat anlat bitmez gerekirse noktası noktasına anlatırım odayı yöneticilere okuyorlardır belki bunu suçluysam banlanmaya hazırım sonuna kadar suçsuzsam bu kahpe lordun banlanması ricam ile kolay gelsin . Ayrıca ek olarak bakın ben sosyal medyadan çok anlamam forumdaki bir kaç kişi bilir daha önce dolandırıldığımda oldu sesimi bile çıkarmadım kimseyede bu lord kahpesi gibi suç yıkmadım .

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
ben sadece bekliyorum zaten suçsuz olduğum ortaya çıkıcak ben bu forumda geçen seneden beri varım kimseryi tokatlamadım tenezzür bile etmedim hayatım boyuncada etmem ama o lordun da amına sokucam onun hesabınında amına sokucam parasınında amına sokucam yeterki bi telefon numarası bıraksın salmadı yakamı **Küfürbaz** **Küfürbaz** tokatlanmış tokatlayan ismimi vermiş kullanıcı adımı falan yapmış üstüme salmış adam şuan belki de elini kolunu sallaya sallaya geziyor forumda daha sonra forumdaki olyf benim arkadaşım ondan hesabı satın aldım hala haberim yok lordun olduğundan . Şikayet konusundan 2-3 güün sonra olyf discorddan aradı beni böyle böyle bi hesap düşürdüm takipçisi düşmez dedi 150 tl ye sattı biliyordum bir gariplik olduğunu ama aldım hesabı eğer ki ben bilseydim bu hesabın kullanıcı adları falan daha önceden benim adıma olduğunu o olyf denilen kişininde amına koyardım o parayıda geri alır hesabı geri verirdim sahibine durumlar çok karışık anlat anlat bitmez gerekirse noktası noktasına anlatırım odayı yöneticilere okuyorlardır belki bunu suçluysam banlanmaya hazırım sonuna kadar suçsuzsam bu kahpe lordun banlanması ricam ile kolay gelsin .
Lord sinyoru taniyorum normal sorunsuz birisi insallah ban yemez mihribanlikla hall olur isiniz

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
https://spyhackerz.org/forum/threads/fiora-tokatci-buraya-bak-sikayetciyim.89196/#post-2267353 bak bu senin ilk şikayet konun. @Mectruy bile konuyu kapattı hala ağlıyosun burda amına koyarım ha sokarım 200 tl nede hesabınada gelir asarım seni o bilgisayarın başında delirtme adamı . Amk oğlu biraz zeki ol tokat yeme . Adam nasıl tokatladıysa seni aradan çekilip bana salıyor seni .
Ya amin feryadi seni tokadi atan sensin amcik yalanlarlami kurtulcan aq bekle bi efe gelse gorxen sen

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
ben sadece bekliyorum zaten suçsuz olduğum ortaya çıkıcak ben bu forumda geçen seneden beri varım kimseryi tokatlamadım tenezzür bile etmedim hayatım boyuncada etmem ama o lordun da amına sokucam onun hesabınında amına sokucam parasınında amına sokucam yeterki bi telefon numarası bıraksın salmadı yakamı **Küfürbaz** **Küfürbaz** tokatlanmış tokatlayan ismimi vermiş kullanıcı adımı falan yapmış üstüme salmış adam şuan belki de elini kolunu sallaya sallaya geziyor forumda daha sonra forumdaki olyf benim arkadaşım ondan hesabı satın aldım hala haberim yok lordun olduğundan . Şikayet konusundan 2-3 güün sonra olyf discorddan aradı beni böyle böyle bi hesap düşürdüm takipçisi düşmez dedi 150 tl ye sattı biliyordum bir gariplik olduğunu ama aldım hesabı eğer ki ben bilseydim bu hesabın kullanıcı adları falan daha önceden benim adıma olduğunu o olyf denilen kişininde amına koyardım o parayıda geri alır hesabı geri verirdim sahibine durumlar çok karışık anlat anlat bitmez gerekirse noktası noktasına anlatırım odayı yöneticilere okuyorlardır belki bunu suçluysam banlanmaya hazırım sonuna kadar suçsuzsam bu kahpe lordun banlanması ricam ile kolay gelsin . Ayrıca ek olarak bakın ben sosyal medyadan çok anlamam forumdaki bir kaç kişi bilir daha önce dolandırıldığımda oldu sesimi bile çıkarmadım kimseyede bu lord kahpesi gibi suç yıkmadım .
Ya senin aw benim anlattiklarimla ne alakasi var aq hesap calindigi anda enes olmustu ne suc atmasi ban iyecek biri varsa oda sensin kahpe dolu

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Hesap kucaktan kucağa dolaşmış bu çok net belli.

senden çıkan hesabı sen farketmeden tekrardan satınmı aldın çee ? bumerang gibi ha ? çee
Ya yok abi almadim hesabi bak ben hesabi saticaktim ogun tokat yedim sonra hesap calindiktan 1 saat sonra profile baktigimda eneszeus hesabi etiketliydi ardindan ise bugun fiora adini enws yaomis oyle anladim tam

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Hesap kucaktan kucağa dolaşmış bu çok net belli.

senden çıkan hesabı sen farketmeden tekrardan satınmı aldın çee ? bumerang gibi ha ? çee
ya abi bi yardım et amk ortada çok büyük bir oyun dönüyor ağzım açıkta kaldı ekrana bakıyorum adam benim nickimi falan girmiş forumdaki hesabı bana satanda arkadaşım ona ulaşamıyorum . Seyitin olayla bi ilgisi yok ben sattım ona hesabı hesap dolandırcııdan bana geçti çok büyük ihtimal ban yemek istemiyorum abi özele gel istersen daha çok güzel günlerim olucak forumda nolur abi bu kolpalara yedirme beni. Bak kısa ve net ; çalan adam baya profesyonel bi empati kur ben hesap çaldım olay forumda bana patladı ve zaten bu olaya bir defa karıştığım için şuan tüm gözler bende neredeyse . Sonra adam çalınca benim nicki falan koymuş 3 gün sonra ben aldım hesabı sonra seyite sattım olanlar olmuş dikkatlice oku abi lütfen ben ban yemicem bariz belli ama bu amk evladınıda bu forumda yaşatmayın bu saatten sonra haberim yok foruma giriyorum 2 oldu bu benim adım var 40 cevap var konuda yeter bir yere kadar bir çözüm getir ya beni banla yada bunu

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Ya yok abi almadim hesabi bak ben hesabi saticaktim ogun tokat yedim sonra hesap calindiktan 1 saat sonra profile baktigimda eneszeus hesabi etiketliydi ardindan ise bugun fiora adini enws yaomis oyle anladim tam
olum bana hesabı satan adam zaten turkhackteam de de discorddada instagramdada ismimin eneszeus olduğunu biliyor tiktokta bile enes zeus amk

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
ya abi bi yardım et amk ortada çok büyük bir oyun dönüyor ağzım açıkta kaldı ekrana bakıyorum adam benim nickimi falan girmiş forumdaki hesabı bana satanda arkadaşım ona ulaşamıyorum . Seyitin olayla bi ilgisi yok ben sattım ona hesabı hesap dolandırcııdan bana geçti çok büyük ihtimal ban yemek istemiyorum abi özele gel istersen daha çok güzel günlerim olucak forumda nolur abi bu kolpalara yedirme beni. Bak kısa ve net ; çalan adam baya profesyonel bi empati kur ben hesap çaldım olay forumda bana patladı ve zaten bu olaya bir defa karıştığım için şuan tüm gözler bende neredeyse . Sonra adam çalınca benim nicki falan koymuş 3 gün sonra ben aldım hesabı sonra seyite sattım olanlar olmuş dikkatlice oku abi lütfen ben ban yemicem bariz belli ama bu amk evladınıda bu forumda yaşatmayın bu saatten sonra haberim yok foruma giriyorum 2 oldu bu benim adım var 40 cevap var konuda yeter bir yere kadar bir çözüm getir ya beni banla yada bunu
JAGDXKDBXKDBMDDN kacma aq olm tokat atan sensin diyorumli efw gelse ss leri atsa gorcez senmi koydun omu koydu sadece bekle aq

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
ben hesabı aldığımda hesabın nicki cmod777 mydi neydi daha sonra cmodw yaptım hesabı bakabilirsin istediğin şeye belli olucak zaten

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Ben kimseye sucsuz olsa sallamam aq ss lerde var eger adminler beni suclu goruyorsa banlasinlar bi efe gelse ordanda ss atcam

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Efe gelse bana ait oldugunu ve onceki biyografilerden gorcez zaten ne oldugunu.
olm tamam hesap sana ait olabilir doğrudur inkar etmem ama yani amına kodumun yerinde ben ne alaka ben bu hesabı benim şikayet konumdan 2-3 gün sonra arkadaştan aldım kendisi sattı 150 tl ye cmod777 li bişey gibi satın aldım cmodw yaptım sonra kişisel yapıcaktım vazgeçtim hesap kapanır diye korktum çok anlamıyorum hesap açma vs işlerden 200 tl ye seyite sattım ilk ticaretimi yapmış oldum forumda hem . Ama kanıtı bekliyorum belli olucak ip adresimden gerekirse olyf ile onu eneszeus yapan kişinin ip adresine bakılsın ben size diyorum takmıyorsunuz ben kendi kendimi kanıtlıcam yeter ki gelsin yöneticilerimiz. Sen rahat ol çözücez mevzuyu ama sikicem seni aklında bulunsun.

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
olm tamam hesap sana ait olabilir doğrudur inkar etmem ama yani amına kodumun yerinde ben ne alaka ben bu hesabı benim şikayet konumdan 2-3 gün sonra arkadaştan aldım kendisi sattı 150 tl ye cmod777 li bişey gibi satın aldım cmodw yaptım sonra kişisel yapıcaktım vazgeçtim hesap kapanır diye korktum çok anlamıyorum hesap açma vs işlerden 200 tl ye seyite sattım ilk ticaretimi yapmış oldum forumda hem . Ama kanıtı bekliyorum belli olucak ip adresimden gerekirse olyf ile onu eneszeus yapan kişinin ip adresine bakılsın ben size diyorum takmıyorsunuz ben kendi kendimi kanıtlıcam yeter ki gelsin yöneticilerimiz. Sen rahat ol çözücez mevzuyu ama sikicem seni aklında bulunsun.
Kim kimi sikicez gorucez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,569Konular
3,269,243Mesajlar
315,432Kullanıcılar
blastsms5Son Üye
Üst Alt