Arkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde...
Pm bakArkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde gelin sizede iş var![]()
bklmArkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde gelin sizede iş var![]()
ne diyorsun kardeşim benee valomu ben kaçar balomu ben kaçar neeeğğğ valomu oynuyormuş ben kaçar buğğğğğğahaaaaaaa buğğğahaaaaa
ne işi ne parası gezginim de
anlat bakalım
Bakmak gerekArkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde gelin sizede iş var![]()
buğğğğahaaaaaaaaaane diyorsun kardeşim be
Arkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde gelin sizede iş var![]()
pmArkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde gelin sizede iş var![]()
pm tam olarak ne oluyorArkadaşlar Sağlam Bi Ekip Toplamak İstiyorum.Baya Sağlam Bir Fikir Var Aklımda.Virüs Yazmada Bilgisi Olan Arkadaşlar Pm Gelirse Eğer Efsane Para Kaldırıcaz.Gezginler sizde gelin sizede iş var![]()