Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar eğitim seti indir kısmında bazı gezginlerin cevap verdiği konulara cevap veremiyorum yetkiniz Yok vs.. diyor sizce neden böyle bir...
Knk sorunun içinde cevap var işte çünkü yetki yokArkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar eğitim seti indir kısmında bazı gezginlerin cevap verdiği konulara cevap veremiyorum yetkiniz Yok vs.. diyor sizce neden böyle bir şey oluyor fikri olan varmi
5555555Knk sorunun içinde cevap var işte çünkü yetki yok
Sen görebiliyormusunKnk sorunun içinde cevap var işte çünkü yetki yok
Yetkimin olmadığını bende biliyorum gezginler cevap verebiliyor ben neden veremiyorumKnk sorunun içinde cevap var işte çünkü yetki yok
Bende cevap veremiyorumSen görebiliyormusun
eywArkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar eğitim seti indir kısmında bazı gezginlerin cevap verdiği konulara cevap veremiyorum yetkiniz Yok vs.. diyor sizce neden böyle bir şey oluyor fikri olan varmi
anladım bro demek ki bu rütbeyle daha haketmediğimiz şeyler var biraz daha emek vermemiz lazımBende cevap veremiyorum
Aynen knkm bi kaç rütbe daha atlasan oluranladım bro demek ki bu rütbeyle daha haketmediğimiz şeyler var biraz daha emek vermemiz lazım
tmmdir:Aynen knkm bi kaç rütbe daha atlasan olur
harbi mi?yetkin olmadığı için