Coin yasağı geldi.
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Coin yasağı geldi.
Dün 8k lık coin transferi oldu 4k battım ben. Zehir 300 battı..Coin kumarlığına mı başladınız
50 coinlik yorum atDün 8k lık coin transferi oldu 4k battım ben. Zehir 300 battı..
biri 2k kazandı![]()
2 2 verdi 10 coin aldımArkadaşlar uyarımı yapayım. Bana haber vermeden kafanıza göre coinlerden alıp zar atmayın...
Oyunu anlatıyorum... Aşağıdaki 10 20 50 coinlerden birini satın alıyorsunuz. Chat e gelip /roll yazarak Zar atıyorsunuz (2 4 6) çift gelirse iki katı. Gelmezse Kazanamıyorsunuz...
Hile yapan coin kazanamaz, verdiği coin iade edilmez..
Sırayı beklemeyen kargaşa yapan elenir..
RAUND 1
-=Stripped Content=-
Kardeşim uyardığım halde hile yaparak haksız kazanç elde etmeye çalıştığın için oyundan atılsın tekrsr girmek için 50 coin öde yada bidaha oynama birazdan 3. Raund başlıyor@TycoN 🖤 -=Stripped Content=-
ee 20 çıktı ne olcak şimdi [CHARGE=20][/CHARGE] 20 coinmi vercenArkadaşlar uyarımı yapayım. Bana haber vermeden kafanıza göre coinlerden alıp zar atmayın...
Oyunu anlatıyorum... Aşağıdaki 10 20 50 coinlerden birini satın alıyorsunuz. Chat e gelip /roll yazarak Zar atıyorsunuz (2 4 6) çift gelirse iki katı. Gelmezse Kazanamıyorsunuz...
Hile yapan coin kazanamaz, verdiği coin iade edilmez..
Sırayı beklemeyen kargaşa yapan elenir..
RAUND 1
-=Stripped Content=-
Kanka chat kısmında zar atacaksın. Çift sayı gelirse kazanacaksınee 20 çıktı ne olcak şimdi -=Stripped Content=- 20 coinmi vercen
[CHARGE=40]-=Stripped Content=-
Knkm nasıl anlamıyorsun. Oynayanlara sor chatde anlatsınlargitti 10 credi hiç bişe anlamadm
[/CHARGE]