Merhaba herkese
Yabancı Ünlü bir forumda free giftcart methodu diye bir konu açıldı konuyu inceledim fakat pek ilgimi çekmedi
ki konuyu açan yeni kayıt olmuş ve scam , afke olduğu çok belli
pdf i chrome de aşım ve okumaya başladım
olay şu
ALICAK ARKADAŞLARA:
ÇOK İYİ BİR KANDIRMA METHODUDUR (BEN BİRİSİNİ GÖRDÜM VE ÇOK AKTİF BİR YABANCI FORUMDA HERKES THX FİLAN YAZMIŞ )
[CHARGE=10]
ADAMIN DİREK KONU SU "TEXT HALİNDE COPY PASTE YAPTIM " AMA ADAM SZİE BURDA ANALTMIYOR , EĞER DOĞRU DEĞİLSE ADAM BİLDİĞİN TOKAT ATTI ŞUAN ORDAKİ HERKESE AMA UMARIM DOĞRUDUR.
[CHARGE=5]KONU ADI : [/CHARGE][CHARGE=5]
Hey, this is a great method that you can use to get giftcards for free, it also works for games.
The new version was updated a few days ago so this is fresh and 100% working now.
I've personally tested it a few minutes ago with $100 Amazon card, and received it instantly.
Guide:
KONUYA BIRAKTIĞI EK :
KONUNDA BASH EDİLEN PDF İNDİRME LİNKİ :
https://mega.nz/file/kdsxkaTK#I3iYtW5YddmVaw7_6rsMDVCPrchcOcqxX73x62FG9fM
[/CHARGE][/CHARGE]
Yabancı Ünlü bir forumda free giftcart methodu diye bir konu açıldı konuyu inceledim fakat pek ilgimi çekmedi
ki konuyu açan yeni kayıt olmuş ve scam , afke olduğu çok belli
pdf i chrome de aşım ve okumaya başladım
olay şu
ALICAK ARKADAŞLARA:
ÇOK İYİ BİR KANDIRMA METHODUDUR (BEN BİRİSİNİ GÖRDÜM VE ÇOK AKTİF BİR YABANCI FORUMDA HERKES THX FİLAN YAZMIŞ )
[CHARGE=10]
ADAMIN DİREK KONU SU "TEXT HALİNDE COPY PASTE YAPTIM " AMA ADAM SZİE BURDA ANALTMIYOR , EĞER DOĞRU DEĞİLSE ADAM BİLDİĞİN TOKAT ATTI ŞUAN ORDAKİ HERKESE AMA UMARIM DOĞRUDUR.
[CHARGE=5]KONU ADI : [/CHARGE][CHARGE=5]
Free Giftcards Method (Updated 21 June 2021)
KONU İÇERİĞİ :Hey, this is a great method that you can use to get giftcards for free, it also works for games.
The new version was updated a few days ago so this is fresh and 100% working now.
I've personally tested it a few minutes ago with $100 Amazon card, and received it instantly.
Guide:
KONUYA BIRAKTIĞI EK :
KONUNDA BASH EDİLEN PDF İNDİRME LİNKİ :
https://mega.nz/file/kdsxkaTK#I3iYtW5YddmVaw7_6rsMDVCPrchcOcqxX73x62FG9fM
[/CHARGE][/CHARGE]
Moderatörün son düzenlenenleri: