sc atmıyorum derken Reflerimi çağırayım ?ELYASSA DOLANDIRICIDIR SC ATMIYOR VEYA BİLİNEN FİX SC Yİ SATIYOR
sc atmıyorum derken Reflerimi çağırayım ?ELYASSA DOLANDIRICIDIR SC ATMIYOR VEYA BİLİNEN FİX SC Yİ SATIYOR
atmadığıma dair kanıt ? editlediğim scyi satıyodum bi ara ama onuda satmıyorum artık !?ELYASSA DOLANDIRICIDIR SC ATMIYOR VEYA BİLİNEN FİX SC Yİ SATIYOR
Anneme Küfür Edemezsin, BOS Yapma Admin İlgileniyor
Sifre hardcoder alin by orsupu cocugunun scriptini deneyin red page yiyormu yemiyormu bakin
red yemesi için bi sebep yok daha dıs linkleri bile verilmedi kullanmasını bilmeyen Kullanmasın
Sifre hardcoder alin by orsupu cocugunun scriptini deneyin red page yiyormu yemiyormu bakin
Kufur etmedim bak orda ne yaziyorAnneme Küfür Edemezsin, BOS Yapma Admin İlgileniyor
Sifre hardcoder alin by "orsupu cocugunun" scriptini deneyin red page yiyormu yemiyormu bakin etmemissinKufur etmedim bak orda ne yaziyor
Yav tosun seninle sidik yaristiramam ben anladin mi siktir olup gidicen merak etmered yemesi için bi sebep yok daha dıs linkleri bile verilmedi kullanmasını bilmeyen Kullanmasın
Orsupu yaziyor orsupu diye kufur duymadim benSifre hardcoder alin by "orsupu cocugunun" scriptini deneyin red page yiyormu yemiyormu bakin etmemissin
eğer haklıysan seni dolandırdığım düsünülüyorsa gidebilirim ben bugüne kadar ne admine saygısızlık yaptım nede dilay hariç herhangibi bir üyeye sorun yokYav tosun seninle sidik yaristiramam ben anladin mi siktir olup gidicen merak etme
script qenzy e ait ve red atıyor bende de varred yemesi için bi sebep yok daha dıs linkleri bile verilmedi kullanmasını bilmeyen Kullanmasın
yok buna sattığım o değildi bunu kendim kodladım @DWD Sorabilirsinscript qenzy e ait ve red atıyor bende de var
Script Bu https://spyhackerz.org/forum/threads/yeni-telif-scripti-karanlık-modlu.84205/#post-2132508script qenzy e ait ve red atıyor bende de var
video kullanılamıyor.
Hemen cevao veriyrum canli sihbete dermsiun sahibi semih yilmaz mi diye evrt o ve benim abimin arkadasi ben ondan plesk hosting istedim ve bana kendisi plesk hosting verdi zaten o hostinge erisimi bir tek ben ve kendisine yetki verdi
Plesk hosting satisida mevcuttur bakabilirsinizCevap beklemekteyim note.
BoğaHost whoisden baktım global ama sen bilirsinHemen cevao veriyrum canli sihbete dermsiun sahibi semih yilmaz mi diye evrt o ve benim abimin arkadasi ben ondan plesk hosting istedim ve bana kendisi plesk hosting verdi zaten o hostinge erisimi bir tek ben ve kendisine yetki verdi
Ben bu hostingde paypal hesaplari bile vurdum gosterebilirim aldigim hostingleriCevap beklemekteyim note.
Plesk hosting satışı var mı diye o resmi atmadım. Canlı desteği okuyun diye attım.Plesk hosting satisida mevcuttur bakabilirsiniz
Yav bosuna kendini hakli cikarmaya calisma gideceksin bu site red yiyor simdi ben bu sc yi dagittim diye sen yarin birgun herkese dagitti diye red yiyor dersinBoğaHost whoisden baktım global ama sen bilirsin
anladım suçluysam zaten dedim ban yiyim diye ?Yav bosuna kendini hakli cikarmaya calisma gideceksin bu site red yiyor simdi ben bu sc yi dagittim diye sen yarin birgun herkese dagitti diye red yiyor dersin
Cevabini verdim canli destege soyleyebilirsin semih abi dir sahibi onun istsnbulda oturuyorPlesk hosting satışı var mı diye o resmi atmadım. Canlı desteği okuyun diye attım.
tamamIstanbulda oturan adminler varmi abime soylerim semih abiyide getirir yaninda adminler konussunlar orda emir banlanacaksin bosuna ugrasma