@ELESSYA benim yazılımımı satarken ifşa

@Elessya.php denen çocuk millete domainin sahibi ve domainin içindeki profil apisini kendi yazdığım site adresini HD profil apisi adı altında millete satıyor. Ben bu apiyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Elessya.php denen çocuk millete domainin sahibi ve domainin içindeki profil apisini kendi yazdığım site adresini HD profil apisi adı altında millete satıyor. Ben bu apiyi sadece kendim kullanıyorum. Bir gün değiştirecek olsam sattığı insanlar madur olacak. Ki bu gün benim yazılımımı bilenler bilir profil apime de api key özelliği getiriyorum.
Baktım benim sırtımdan ekmek yiyor ben de onu bir şoka uğrattım :)

Ha bir de shell yemeyen yazılımıma shell soktuğunu iddia edip çocuk çocuk böbürlenmesi yok mu beni bitiriyor :)

üşenmedim erinmedim videoladım :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
sc senin değil sadece api seninmiş "leon"dan parayla satın aldım 300 tl parasını verdiysem g*t*me sokabilirim* bile sanane?
25.PNG

keke catchmaine bağlanıyorsun o domain benim script benim yazılımın kodları benim şimdi ben orayı kapatırsam ne olacak mağdur etmeyecek misin müşterilerini
yo yenisini yazdırdım leona kapat tekrar para verip farklı bir şekilde çektirttim catchmainden çekmiyor
artık raizy apisi var bu sc her bozulduğunda leona 50 100 tl verip yaptırıyorum sorun yok yani kapat deneyek
neyse ben valorantdayım iyi forumlar.

yo yenisini yazdırdım leona kapat tekrar para verip farklı bir şekilde çektirttim catchmainden çekmiyor
artık raizy apisi var bu sc her bozulduğunda leona 50 100 tl verip yaptırıyorum sorun yok yani kapat deneyek
neyse ben valorantdayım iyi forumlar.
leonda zekıyse her gun apı kapatıp hafta yenısını satar parayla çee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,075Konular
3,274,798Mesajlar
316,869Kullanıcılar
trexellSon Üye
Üst Alt