Elessya hakkında şikayet

Bu arkadaştan bugün güvenip sc aldım, 50 TL para istedi gittim borç buldum attım buna,sc de img len yüklenmiyor diye pleskin sahibi blinde yazdım.Sc yi kontrol ederken logu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaştan bugün güvenip sc aldım, 50 TL para istedi gittim borç buldum attım buna,sc de img len yüklenmiyor diye pleskin sahibi blinde yazdım.Sc yi kontrol ederken logu gördü bu @Elessya.php ya yazdı,alan kişi kendisi temizlesin demiş bu Elessya.php
ben script ten falan anlamam,para verip aldıysam eğer içinde bir sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum,içine baksam da anlamam zaten. @Blind Guardian olmasa ayakta sikiyor bizi.Çocuğa iade geç dediğimde 25 şimdi atarım gerisini beklersin diyor,borç bul at diyorum 50tl için uğraşamam diyor herşey aşağıda mevcut.Esc siz işlem yaptım bunun için dikkate almayacaksanız bile.Gezgin ve diğer rütbeli arkadaşlar bununla iş yaparken dikkatli olun,mümkün olduğunca iş bile yapmayın.

Screenshot_20220117_003410_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_20220117_003630_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_20220117_003747_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_20220117_003837_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_20220117_004019_org.telegram.messenger.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bos Konu Arkadasa Diyorum ki 30 tlsini iade edim 20 tl icin biraz bekle kabul etmiyo napabilirim simdi bende para yok 50 tl 30 var atim diyom yok diyo gelince vercem devamini diyorum yok diyo borc al lan bende arkadasmi var borc alcam neyse gerekli ssleri birakcam adminler bana geregini yapar

Bu log mevzuları daha öncedende chatte dönüyordu geçmiş olsun bu arkadaş çok uyarılıyo çok gözüküyo bu tarz konularda bilmiyorum Allah üyelere ve ticaretinde sıkıntılar yaşayanlara sabır versin ben birşey deyince yine geçen günkü lusy kankasıyla chattede yaptığı gibi bana sallamaya çalışacaktır. O yüzden yorum yapmak istemiyorum pek...

elesya muhabbetı oldugum guzel ınsan boyle bır sıkayet konusu acıldıgında sasırdım 50 tl ıcın kendını kucuk dusurecek ınsan degıldır @Elessya.php bence gerekılen yapar 50 tl ıcın ıtıbarı dusurmeye bence gerek yok
Suan 50 tlm yok aga 30 var atayim dedim kabul etmedi ustu borcum olsun dedim onada yok diyo napabilirim ben 50 tl kimseden borc istemem isteyemem olsa suan 100 bile atardimda tum parayi sinemada yedim 30 tl kaldi sadece

Suan 50 tlm yok aga 30 var atayim dedim kabul etmedi ustu borcum olsun dedim onada yok diyo napabilirim ben 50 tl kimseden borc istemem isteyemem olsa suan 100 bile atardimda tum parayi sinemada yedim 30 tl kaldi sadece
aga guzel ınsansın ama bu konu senın ılerde bu forumda tıcaretını buyuk olcude zarar getırır yapmayın gozunuzu seveyım 50 tl bulunamıcak mıktarlar degıl

aga guzel ınsansın ama bu konu senın ılerde bu forumda tıcaretını buyuk olcude zarar getırır yapmayın gozunuzu seveyım 50 tl bulunamıcak mıktarlar degıl
30 tlm var suan kimseye gidip diyemem 50 tl ver yok yani bende olamaz arkadasa atayim madem borc al diyor 30u alsin 20de ona borcum olsun nasil fikir?

Bimcell ne aq fakiri? birde gelip chatte şu kadar param var bu kadar var ediyorsun. Foruma geldiğin günden beri bir rahat durmadın, suyun iyice ısınmaya başladı senin. Loglu sc paylaşmak ban sebebi iken adamdaki yüreğe bak satışını yapıyor birde MOHMOT LOGLODO KORDOŞOM. Güldürme beni aq obezi. 50tl için köpek oluyorsun, iş iadeye gelince porom yok. o zaman adam gibi satış yapacaksın, isim salacaksın buraya ki cebinden paran eksik olmasın, her müşteri gelsin desin ki "Mehmet emir'den alayım, güvenilir adam." Ama nerede? Emir hep bir çakallık peşinde. Bak burda plesk satıyoruz @Blind Guardian ile, 200den fazla müşterimiz oldu. Bak amına koyayım varmı bir tane şikayet? yok. Neden yok? işimizi sağlam yapıyoruz çünkü, senin gibi paranın kokusunu alınca 1 haftadır yemek yememiş köpeğe dönmüyoruz. Adam akıllı yap ticaretlerini, yapmıyorsan da SİKTİR GİT.

Plesk bize ait olmasa kimsenin haberi olmaycak, piyasaya salacaksın logu çakal seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,088Konular
3,280,877Mesajlar
318,567Kullanıcılar
Üst Alt