Elimde 2-3 tane kapatılacak hesap var (ücretiyle)

Merhabalar, Hesaplardan 2 tanesi 10k üzeri, bitanesi 30k civarıdır. Kapatabilecek arkadaşlar var ise 10k hesapların tanesine 100 TL, 30k hesaba da 500 TL vereceğim. Link...

Merhabalar,
Hesaplardan 2 tanesi 10k üzeri, bitanesi 30k civarıdır. Kapatabilecek arkadaşlar var ise 10k hesapların tanesine 100 TL, 30k hesaba da 500 TL vereceğim.
Link isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir.​

Bro'm "gezgin" birisi. ilk paranın yarısını alırsın eğer patlarsa devamını alırsın. patlamaz ise attığı ücreti geri yollarısın. hem senin işine gelir hem onun. kapiş. ;)
Hocam ben normalde R10 üzerinden hallediyorum bu tarz işlerimi ancak orada biraz illegal bir durum olduğu için devam etmedim.
Bir de hem R10, hem diğer platformlarda önce hesap patlatılıyor daha sonra ödeme alınıyor. Arkadaş dilerse hem R10 profilimi paylaşabilirim ticaretlerimi görmesi adına, hem de telefonda görüşebiliriz.
Selamlar

Hocam ben normalde R10 üzerinden hallediyorum bu tarz işlerimi.
Hem R10, hem diğer platformlarda önce hesap patlatılıyor daha sonra ödeme alınıyor. Arkadaş dilerse hem R10 profili, hem de Whatsapptan görüşebiliriz.
Selamlar
Yok estağfurullah yanlış anlama, kimi kişiler gelip işlerini gördürüp gidiyor. yanlış yere değindiysem affola :)

131,745Konular
3,270,980Mesajlar
316,081Kullanıcılar
ofjkdnSon Üye
Üst Alt