Satım Elimde %3 düşen 2k takipçi var kaça alırsınız?

Rating - 0%
Kolay gelsin agalar. Elimde 2K takipçi var %3 düşer kaça alırsınız? (escrow kabul)

Rating - 0%
nası piyasa aw 4tlye ekmek yiyonuz mu siz demekki instadan ekmek çıkmzmış AQJFQŞOWF

Rating - 0%
Piyasa Düşük Değil Ben Sağlayıcıyım Türkiyenin%65 Benden Sağlıyor Servislerin Bağzilarını
Hocam selamlar. Kendime takipçi satmak için web sitesi kurup seninle anlaşmak istiyorum. Sermayem var, farklı sitelere reklam vereceğim fakat acemiyim bu konularda sana ulaşıp destek almam münkün olur mu?

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
Hocam selamlar. Kendime takipçi satmak için web sitesi kurup seninle anlaşmak istiyorum. Sermayem var, farklı sitelere reklam vereceğim fakat acemiyim bu konularda sana ulaşıp destek almam münkün olur mu?
Tabikide Hocam Web Sitemizden Destekten Yada İletişim Numaramızdan Ulaşa Bilirsiniz Kendi Yazılımımızı Satmaktayız Bizler Dilerseniz Yazılım Konusundada Yardımcı Olabilirim İmzamdaki ServGiver Gifine Basarak Web Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz

Rating - 0%
Kontrol ettim siteyi, çok güzel ve uygun. Ellerinize sağlık. Şu an çalıştığım için yarın gün içinde satın alıp sizden destek isticem. Birde açacağım web sitesini google da yukarılara çıkartmak için ne yapılması gerekir o konuda da destek olabilir misin bana

ZeusS

DOLANDIRICI (Uzak Durun)
Rating - 100%
Kontrol ettim siteyi, çok güzel ve uygun. Ellerinize sağlık. Şu an çalıştığım için yarın gün içinde satın alıp sizden destek isticem. Birde açacağım web sitesini google da yukarılara çıkartmak için ne yapılması gerekir o konuda da destek olabilir misin bana
Tabikide Hocam Yazılım Seo Uyumludur Yapmanız Gereken İzlemeniz Gereken Yolları Sizlere Gösteririz

131,522Konular
3,268,971Mesajlar
315,333Kullanıcılar
cwozhSon Üye
Üst Alt