Aga Ben 1K Sını Düşmeyenin 4 Den SatıyomKolay gelsin agalar. Elimde 2K takipçi var %3 düşer kaça alırsınız? (escrow kabul)
7Kolay gelsin agalar. Elimde 2K takipçi var %3 düşer kaça alırsınız? (escrow kabul)
Piyasa Düşük Değil Ben Sağlayıcıyım Türkiyenin%65 Benden Sağlıyor Servislerin Bağzilarınıpiyasa bu kadar düşükmüydü 6 o zaman 15 i unut![]()
sağlayıcıysan 3 tl'den sağla da alakPiyasa Düşük Değil Ben Sağlayıcıyım Türkiyenin%65 Benden Sağlıyor Servislerin Bağzilarını
Kaç K Order Getircen ?sağlayıcıysan 3 tl'den sağla da alak

2.93 satan vardı forumda 1kpiyasa bu kadar düşükmüydü 6 o zaman 15 i unut![]()
Doğrudur Alabilirsiniz Oradan Herkesin Datası Kendine Ve Farklı2.93 satan vardı forumda 1k
Kolay gelsinKolay gelsin agalar. Elimde 2K takipçi var %3 düşer kaça alırsınız? (escrow kabul)
Hocam selamlar. Kendime takipçi satmak için web sitesi kurup seninle anlaşmak istiyorum. Sermayem var, farklı sitelere reklam vereceğim fakat acemiyim bu konularda sana ulaşıp destek almam münkün olur mu?Piyasa Düşük Değil Ben Sağlayıcıyım Türkiyenin%65 Benden Sağlıyor Servislerin Bağzilarını
Tabikide Hocam Web Sitemizden Destekten Yada İletişim Numaramızdan Ulaşa Bilirsiniz Kendi Yazılımımızı Satmaktayız Bizler Dilerseniz Yazılım Konusundada Yardımcı Olabilirim İmzamdaki ServGiver Gifine Basarak Web Sitemizi Ziyaret EdebilirsinizHocam selamlar. Kendime takipçi satmak için web sitesi kurup seninle anlaşmak istiyorum. Sermayem var, farklı sitelere reklam vereceğim fakat acemiyim bu konularda sana ulaşıp destek almam münkün olur mu?
Tabikide Hocam Yazılım Seo Uyumludur Yapmanız Gereken İzlemeniz Gereken Yolları Sizlere GösteririzKontrol ettim siteyi, çok güzel ve uygun. Ellerinize sağlık. Şu an çalıştığım için yarın gün içinde satın alıp sizden destek isticem. Birde açacağım web sitesini google da yukarılara çıkartmak için ne yapılması gerekir o konuda da destek olabilir misin bana