Elimin üstü kızardı

Beyler okulda sınıftayken arkadaşlarla el vurma oyunu oynuyoduk orospu çocukları 5kişi geldi ben korkmadim elime vurdular sira sira tek savaştım neyse aga elim kıpkırmızı oldu...

Beyler okulda sınıftayken arkadaşlarla el vurma oyunu oynuyoduk orospu çocukları 5kişi geldi ben korkmadim elime vurdular sira sira tek savaştım neyse aga elim kıpkırmızı oldu ustundede morartilar oldu küçük küçük noktalar şuan acımıyor ama bişey olurmu acaba

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Lise zamanlarımı hatırlattı bu bana amk.
Arkadaşlarla saklambaç oynardık(evet saklambaç) bir keresinde beni bırakıp, sınıfa gitmişlerdi bütün öğlen o piçleri bahçede aramıştım.

Beyler okulda sınıftayken arkadaşlarla el vurma oyunu oynuyoduk orospu çocukları 5kişi geldi ben korkmadim elime vurdular sira sira tek savaştım neyse aga elim kıpkırmızı oldu ustundede morartilar oldu küçük küçük noktalar şuan acımıyor ama bişey olurmu acaba
:) artık o elinle 31 cekemeyeceksin çok yazık oldu

bizde ocak şubat diye oyun oynuyodu sınıfın gızları bakim neymiş diye girdim erkek falanda vardı meğer aralık dediğinde elini çekcekmişin bana denk geldi aralık bir tokat yedim amk

132,932Konular
3,284,230Mesajlar
318,212Kullanıcılar
skymrSon Üye
Üst Alt