Haber Elon Musk Twitter`da ‘1453’ paylaşımı yaptı

Ünlü Tesla ve SpaceX CEO`su Elon Musk, sosyal medya hesabından 1453te gerçekleşen İstanbul`u Osmanlının fethetmesine gönderi yapan bir paylaşım yaptı. Dünyanın en zengin...

Ünlü Tesla ve SpaceX CEO`su Elon Musk, sosyal medya hesabından 1453te gerçekleşen İstanbul`u Osmanlının fethetmesine gönderi yapan bir paylaşım yaptı.

Elon Musk

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, bugün yaptığı paylaşımla gündem oldu.

İstanbul`un 1453`te Osmanlı İmparatorluğu tarafından fethedilmesini gönderisinde kullanan Elon Musk, paylaşımındaKapıyı kilitledim mi?” notunu düştü.

Elon Musk 1453 Paylaşımı

Bu gönderiden sonra Elon Musk`ın çok sayıda Türk takipçisi de yorum paylaşımı yaptı.

Diğer konularımızı görmek için Buradan tıklayın.

dalga geçmiş greeklerle, açıkca demişki kaşınıyorsunuz ama 1453 teki gibi başınıza bir iş gelecek ve yine büyük toprak kaybedeceksiniz.

Ünlü Tesla ve SpaceX CEO`su Elon Musk, sosyal medya hesabından 1453te gerçekleşen İstanbul`u Osmanlının fethetmesine gönderi yapan bir paylaşım yaptı.

Elon Musk

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, bugün yaptığı paylaşımla gündem oldu.

İstanbul`un 1453`te Osmanlı İmparatorluğu tarafından fethedilmesini gönderisinde kullanan Elon Musk, paylaşımındaKapıyı kilitledim mi?” notunu düştü.

Elon Musk 1453 Paylaşımı

Bu gönderiden sonra Elon Musk`ın çok sayıda Türk takipçisi de yorum paylaşımı yaptı.

idol

Elon Musk

Elon Musk 1453 Paylaşımı

vay

131,670Konular
3,270,234Mesajlar
315,724Kullanıcılar
rebelsxSon Üye
Üst Alt