Sa arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar @emrecnamansn , bu 4minakodumun veledi tiktok telif sc istedi bende telegramdan buna ulaştım ve sc kodlayabilecegimi vb şeyler söyledim oda tamam dedi koklamaya başladım 1 index olmasını istedi yani sadce 1 sayfadan oluşacak şifre yanlış hatası vermesini istedi falan bende tek indexle böyle bi sc kodladim fiyatı 25 tl idi sonra sc yaptığımda foto attığımda ben böyle bir sc istememiştim dedi istediği sc de 3 indexlik falan yani istediğinde baya farklı bana isteidgi sc hakkında hicbirsey soylrmedi sdce istedgini söyledi yaptıktan sonra ss ler attım istediğim böyle değildi falan dedi normalde ücretli sc kodlamam ama Eray kardeşimizle ticaret olacaktı 15tl eksikti o yüzden bi yapayım dedim @emrecnamansn bu veledi ban deseydi böyle böyle benim istediğim böyle deildi ben hicbisey demez giderdim ama çok yüksek bi perdeden benim param çok fotoda atabilirim vb konuşması çok zoruma gitti
Burda 1 indexin olduğu söylüyo :

Burada yüksek perdeden bakışı ve parayı vermeyeceğini söylüyo :

kdhsidvwiebslxbzisbz gülmekten karnım ağrıdı amk bide hadi yap gibi emir vermesi velet
@Al Simmons , @Mectruy ,@Leviosa , @Killer
Parayı vermesin mk veledi banlayabilirseniz banlayın yeterli.
Burda 1 indexin olduğu söylüyo :

Burada yüksek perdeden bakışı ve parayı vermeyeceğini söylüyo :

kdhsidvwiebslxbzisbz gülmekten karnım ağrıdı amk bide hadi yap gibi emir vermesi velet
@Al Simmons , @Mectruy ,@Leviosa , @Killer
Parayı vermesin mk veledi banlayabilirseniz banlayın yeterli.