-
DeJaVu
Valar Dohaeris
eyw reis hala girilmiyor siteye xD

eyw reis hala girilmiyor siteye xD

Herkese merhaba arkadaşlar ben DeJaVuBugün sizlere nasıl siteye etkili ddos atılır onu göstericem
Bu Yönteme şaşıracaksınız
Hiç lafı
uzatmadan konumuza geçelim
[Gizli içerik]
netden nete değişir sizin net hızınıza bağlı, 1kb olsa bile vuruyorMaalesef kendi netinden attıgı ataklar 10 mbs felan vuruyor site sende çöker ama çökmez gibi çöksede kürt siteleri çöker
kürt sitelerini vurur diyomnetden nete değişir sizin net hızınıza bağlı, 1kb olsa bile vuruyor
Herkese merhaba arkadaşlar ben DeJaVuBugün sizlere nasıl siteye etkili ddos atılır onu göstericem
Hiç lafı
[Gizli içerik]
bajkamHerkese merhaba arkadaşlar ben DeJaVuBugün sizlere nasıl siteye etkili ddos atılır onu göstericem
Hiç lafı
[Gizli içerik]
dur yapayım. Güzel olmuş konun devamıı bekliyorum. Bşr diğerki konun sql açıklı site nasıl bulunur ve sitenin hangi urlsi ile sql açığı taratılıp oradan girilir.yorum yapmaktan caiz misin kardeşim
Kanka yalnız caiz değil aciz olacak o sjsjjsjsyorum yapmaktan caiz misin kardeşim
senin kadar aciz değilim emin olabilirsinKanka yalnız caiz değil aciz olacak o sjsjjsjs

vurmazmıııkürt sitelerini vurur diyom

bakalım kankaHerkese merhaba arkadaşlar ben DeJaVuBugün sizlere nasıl siteye etkili ddos atılır onu göstericem
Hiç lafı
[Gizli içerik]
esHerkese merhaba arkadaşlar ben DeJaVuBugün sizlere nasıl siteye etkili ddos atılır onu göstericem
Hiç lafı
[Gizli içerik]