EN GELİŞMİŞ İNTELX VE OSİNT

Konu Özeti

OpenArchive, 60'tan fazla kaynaktan beslenen 950 milyardan fazla kayıtla OSINT araştırmaları ve siber güvenlik analizleri için kapsamlı bir platform sunuyor. Sızdırılmış veri kontrolü, ifşa olmuş kimlik bilgisi arama, Dark Web izleme ve Discord ID sorgulama gibi özelliklerle derin analiz imkanı sağlıyor. Çoklu sorgulama ve sade arayüzü sayesinde hızlı ve verimli bir kullanıcı deneyimi vadediyor.

950 Milyar Kayıt Tek Ekranda: Güçlü İstihbarat ve OSINT Platformu "OpenArchive"
OSINT (Açık Kaynak İstihbaratı) araştırmaları ve siber güvenlik analizleri yaparken hepimiz hızlı, kapsamlı ve net sonuç veren araçlara ihtiyaç duyarız. Son zamanlarda radarımıma giren ve performansı ile beni gerçekten etkileyen bir platformu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Karşınızda devasa bir veri okyanusunda saniyeler içinde arama yapmanızı sağlayan OpenArchive.

Platformu rakiplerinden ayıran ve denediğimde oldukça başarılı bulduğum temel yetenekleri şunlar:

Devasa Ölçek: 60'tan fazla farklı veri kaynağından beslenen, 950 Milyardan fazla kaydı barındıran inanılmaz bir veri havuzu.

Derin Analiz: Sızdırılmış veri (Breach) kontrolü, ifşa olmuş şifre/kimlik bilgisi (leaked credential) arama ve Dark Web izleme yeteneği.

Nokta Atışı Hedefleme: E-posta, IP adresi ve kullanıcı adı sorgulamalarının yanı sıra Gelişmiş Discord ID arama seçenekleri.

Hız ve Verimlilik: Çoklu sorgulama (Multi-check) özelliği sayesinde vakit kaybetmeden geniş çaplı tarama imkanı.

Kullanıcı Dostu Deneyim: Gereksiz detaylardan arındırılmış, son derece hızlı, sade arayüzü ile erişilebilir gelişmiş istihbarat sorgulama.

Kendi denemelerimde arama sonuçlarının ekrana düşme hızını ve sistemin sadeliğini çok başarılı buldum. Özellikle OSINT araştırmalarıyla uğraşanların ve veri güvenliğine ilgi duyanların kesinlikle araç çantasında bulunması gereken bir platform.

link: Platformu incelemek ve test etmek isteyenler için: https://openarchive.lol/

Aranızda daha önce kullanan olduysa deneyimini merak ediyorum ben çok beğendim gorusmek üzere

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Son düzenleme:
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
135,050Konular
3,297,705Mesajlar
326,236Kullanıcılar
KemalseSon Üye
Üst Alt