En Hızlı Captureli Steam Checker [Cracked] Dakikada Minimum1000 Combo RPM (1 Viewer)

Arkadaşlar bir süredir kendim kullandığım API Steam account checkeri paylaşıyorum. Kullandığı API linki yüzünden hızlı combo tarıyor ve 2 ayrı API seçeneği var her ihtimale...

Arkadaşlar bir süredir kendim kullandığım API Steam account checkeri paylaşıyorum. Kullandığı API linki yüzünden hızlı combo tarıyor ve 2 ayrı API seçeneği var her ihtimale karşı biri düşerse diye.
Not: Programı crackleyen ben değilim sadece kullanıyorum.

Steam-Checker.png

Proxyleri ve combolistleri sol üst köşeden yükleyin, Threads dediği yer bot sayısıdır.
HITS ve 2FA'leri iki ayrı dosyaya kaydeder.

Moderatörün son düzenlenenleri:
teşekkürler

Ya ilk başta yapmıştım taradı biraz sonra durdurdum daha proxy eklemek için şimdi kaldığı yerden devam etmiyor nasıl çözerim bunu

Arkadaşlar bir süredir kendim kullandığım API Steam account checkeri paylaşıyorum. Kullandığı API linki yüzünden hızlı combo tarıyor ve 2 ayrı API seçeneği var her ihtimale karşı biri düşerse diye.
Not: Programı crackleyen ben değilim sadece kullanıyorum.

Steam-Checker.png

Proxyleri ve combolistleri sol üst köşeden yükleyin, Threads dediği yer bot sayısıdır.
HITS ve 2FA'leri iki ayrı dosyaya kaydeder.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***ta
Ararar

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,383Konular
3,281,104Mesajlar
320,661Kullanıcılar
junkedSon Üye
Üst Alt