Eray B. ve açtığı konu hakkında şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%
Selam arkadaşlar,Eray B. adlı üye kanıtı olmadan bana iftira atıyor+üstüne açtığı şikayet konusunda ailevi değerlerime küfür ediyor ve ben onun küfürüne yanıt yazdığım zaman adminlere şikayet ediyor,konunun ne olduğu farketmezsizin açtığı konuda ailevi değerlerime ettiği küfürün düzeltilmesini ve üyenin uyarılmasını talep ediyorum

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
Yazik gercekten yazik guzel bir forum ve aktif kitleside var ama yandaslik yapan afam kayiran cok insan var ve bu insanlar admin bile olmus Sirf eray b olaydan yirtilmak icin birisinin uzerinde iftira atiyor gercrkten yazik

Benim sormak istedigim sorular var

1 : Sözde otoda log vardi bunu peki eray ilk baslarda neden soulemwdi

2 - Eray ile birisi scriptin bir fonksiyonunda sorun var dedi simdi scriptin bir fonksiyonundami sorun var yoksa script herkeze dagitildi diyemi calismiyor

3 - Eray Telafisi yapmadigi icin neden banlanmadi

4 - Anlattiginiz bu olayi sizin bugun yapmadiginiz ne malum buna dayali herhangi bir kanitiniz varmi

5 - Sozde otoda log vardi neden bunu Eray b satti loglu script satmak yasak degil mi ? Neden cezasiz kaldi

6 - En onemli madde bu neden bu konu simdiden boyle arastirildida oncesinden arastirilmadi

note

SOYTARI
Rating - 100%
@Al Simmons hocam sizden rica ediyorum yonetim kadronuzu tarafsiz bir sekilde davranacak kisiler ekleyin boyle yandaslarli yonetime almayin

note

SOYTARI
Rating - 100%
Biliyorum bu konuyu takmicaksiniz ama gercekler bu @Killer @İbrahim @Eray B yakin arkadaslar ki bu sekilde bir karar alip erayin olaydan siyrilmasini saglamislar

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Yazik gercekten yazik guzel bir forum ve aktif kitleside var ama yandaslik yapan afam kayiran cok insan var ve bu insanlar admin bile olmus Sirf eray b olaydan yirtilmak icin birisinin uzerinde iftira atiyor gercrkten yazik

Benim sormak istedigim sorular var

1 : Sözde otoda log vardi bunu peki eray ilk baslarda neden soulemwdi

2 - Eray ile birisi scriptin bir fonksiyonunda sorun var dedi simdi scriptin bir fonksiyonundami sorun var yoksa script herkeze dagitildi diyemi calismiyor

3 - Eray Telafisi yapmadigi icin neden banlanmadi

4 - Anlattiginiz bu olayi sizin bugun yapmadiginiz ne malum buna dayali herhangi bir kanitiniz varmi

5 - Sozde otoda log vardi neden bunu Eray b satti loglu script satmak yasak degil mi ? Neden cezasiz kaldi

6 - En onemli *********** bu neden bu konu simdiden boyle arastirildida oncesinden arastirilmadi
bende şuan otoda log olduğunu öğrendim gerçekten, oto da pc de ?? LDMDLDMDLDM

note

SOYTARI
Rating - 100%
bende şuan otoda log olduğunu öğrendim gerçekten, oto da pc de ?? LDMDLDMDLDM
Hayir kendi kendine ikileme girmisler nedeni su loglu birzey paylasmak ban nedeni o zaman erayin banlanmasi lazim dahasi olarak yazilim pic etmekde ban sebebi ise emirinde banlanmasi gerek bir kisimin iki faktor kiran scriptini pic etmisti cok acik bir sekilde olaydan siyrilmak icin boyle nirsey yaptilar yazik boyle aktif kullanilan bir foruma bu yapilmasi uzuyor insani

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Hayir kendi kendine ikileme girmisler nedeni su loglu birzey paylasmak ban nedeni o zaman erayin banlanmasi lazim dahasi olarak yazilim pic etmekde ban sebebi ise emirinde banlanmasi gerek bir kisimin iki faktor kiran scriptini pic etmisti cok acik bir sekilde olaydan siyrilmak icin boyle nirsey yaptilar yazik boyle aktif kullanilan bir foruma bu yapilmasi uzuyor insani
yapacak bişey yok bende kaç gündür iade bekliyom bakalım verirse eyw vermessede yapacak bşey yok şikayet konusu tüm kanıtlarla açıldı banlanmasa da bişey demiyom

note

SOYTARI
Rating - 100%
yapacak bişey yok bende kaç gündür iade bekliyom bakalım verirse eyw vermessede yapacak bşey yok şikayet konusu tüm kanıtlarla açıldı banlanmasa da bişey demiyom
Banlanmaz bro bosuna bekleme cunku eray forumda butun herkesle arkadaslik yapmis birisi

note

SOYTARI
Rating - 100%
@Eray B mağdurlar şikayetçi senden gerekeni yapman önerilir.
Hayir hocam yani sirf forumda ismi taninmis diye burda diger forum yetkilileri tarafindan ayricalik taninmamasi gerekli bu kisinin her turlu banlanmasi gerekli kendini magdur gibi gostwrip olaydan siyrilmasinda bile ban sebebi var loglu yazilim paylasmaktan

Rating - 0%
Bütün forum oturmuş beni tartışıyor çee , salak saçma kişiler konuya dahil oluyor, ne ağladınız olm para iadesi yapmıycam dedim, mağdur olan 2 üyeye otodm sağlıycam, forumda eskiden yönetilik yapmış olan birinden sunucu istedim müsait olunca vericek, o zaman bende telafilerini yaparım arkadaşların 😴😴

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,537Konular
3,269,071Mesajlar
315,367Kullanıcılar
Art07Son Üye
Üst Alt