- Z Zafiyetsiz KALICI AFK
Devlet Bahçeli'nin erken seçim istediği bildiriliyor..
Kaynak güvenilir değildir gelen haberler bu yönde sadece
Devlet Bahçeli'nin erken seçim istediği bildiriliyor.. Kaynak güvenilir değildir gelen haberler bu yönde sadece
Hayır erken seçim durumu çok tehlikeli anketlerden yola çıkacak olursak akp'nin tekrar kazanma ihtimali çok yüksekDevlet Bahçeli'nin erken seçim istediği bildiriliyor..
Hayır erken seçim durumu çok tehlikeli anketlerden yola çıkacak olursak akp'nin tekrar kazanma ihtimali çok yüksek
Akp Yine Alır Bu Arada Şuan Yapılması Çok Yanlış Olur
Erdoga n : : Müjde vermek istiyorum.Yalan bence olursa akp alır
ne neeeErdoga n : : Müjde vermek istiyorum.
Kazanamaz sokağa çık biraz dayıların nesli tükenmeye baslamis artikAkp Yine Alır Bu Arada Şuan Yapılması Çok Yanlış Olur
Emin Ol Herşey Dayıların Eline Bakmıyor Cahil Cühela Fonlanan İnsanlar ÇokKazanamaz sokağa çık biraz dayıların nesli tükenmeye baslamis artik
Oy Çalarsa Neden Olmasın Dostum 👁️👁️Yalan bence olursa akp alır
aDevlet Bahçeli'nin erken seçim istediği bildiriliyor..
Var hocam SHP var spyhackerz partisi , parti kur verelim oyBu ülkeyi selamete erdircek bir siyasi parti şuanda yok ! hepsi birilerinin adamı.
Malesef

bizim gibi sivillerin siyasi parti kurup gündeme gelmesine kurulu düzen izin vermez, asla halktan biri baş bakan vs olamaz hepsinin biyerlerde bir geçmişi oluyor %99 yurtdışından atanan kişiler oluyorVar hocam SHP var spyhackerz partisi , parti kur verelim oy![]()
![]()
Devlet Bahçeli'nin erken seçim istediği bildiriliyor..