ES Dosya yöneticisi unutulan şifre

Rating - 0%
Arkadaslar sa 2018 de kullandıgım eskı telefonumda bulunan bu uygulamada sifremi unuttum şuan giremiyorum benim için çok değerli resimler mevcut bu uygulamayı nasıl şifresiz girebilirim anlayan varsa yardımcı olsun paraysa para yüzünü güldürecem elimden ne geliyorsa.

Rating - 100%
Arkadaslar sa 2018 de kullandıgım eskı telefonumda bulunan bu uygulamada sifremi unuttum şuan giremiyorum benim için çok değerli resimler mevcut bu uygulamayı nasıl şifresiz girebilirim anlayan varsa yardımcı olsun paraysa para yüzünü güldürecem elimden ne geliyorsa.
Sıfırlasan birşey olmaz bence. Fotolar fln gitmez. Foto,video,dosya vb. silinmez. Sıfırla

Rating - 100%
Söylediğim yol olursa söyle.

Rating - 100%
sıfırlayınca sılıyor onceden yapıyordum sılıyordu simdi silip verileri yok etmenin pek mantığı yok yinede saol.
Hayır silinmez. İstersen videoları fln başka cihaza taşı. Sonra uygulamayı sıfırla ve dosyaları kendi telefonuna taşı. Ama sıfırlama en mantıklı olanı. Sıfırlayınca silinmez.

131,612Konular
3,269,673Mesajlar
315,566Kullanıcılar
DaeZSon Üye
Üst Alt