Chatten komple sınırsız kalıcı banlıyım escrow işlemi var adminlere ulaşamıyorum pm yoluyla adminlerin tg sini bilen varsa yazsınlar ig den yazdım dönmüyor hiç biri
ACİL
ACİL
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Sdjkekzmwmms sınırsız kalıcı diye belirtiyor bir de. Yalan yanlış şeyler belirtme geçen sefer de yaptın aynısını. 2 günlük banlandın sadece. Yazabilirsin bana ordan istersen. TG iflilith, diğer adminlere iletirim ona göreChatten komple sınırsız kalıcı banlıyım escrow işlemi var adminlere ulaşamıyorum pm yoluyla adminlerin tg sini bilen varsa yazsınlar ig den yazdım dönmüyor hiç biri
ACİL
Haykırdım Züper modum valla xjxnxjxmzksjjekxizkskwmxozkslmwkzSdjkekzmwmms sınırsız kalıcı diye belirtiyor bir de. Yalan yanlış şeyler belirtme geçen sefer de yaptın aynısını. 2 günlük banlandın sadece. Yazabilirsin bana ordan istersen. TG iflilith, diğer adminlere iletirim ona göre
Banned cnm ok😂😂Bende diyorum chatte bi eksiklik var biri sürekli copy paste yapıp şu yapılır bu yapılır demiyor sebebini öğrenmiş oldum yapanın eline sağlık 😅
arada bir şizofren olduğunu düşünmüyor değilimHaykırdım Züper modum valla xjxnxjxmzksjjekxizkskwmxozkslmwkz