Eskilere Ne Oldu ? (1 Viewer)

Cidden Ben Hack İşlerine 2 Yıldır Falan Varım. Son Aylarda Çok Durgun Olmaya Başladı Bu Hack Dünyası. Zibilyon Tane Hacker Forumları Vardı Sen O Foruma İndex Bas O Senin...

Cidden Ben Hack İşlerine 2 Yıldır Falan Varım.
Son Aylarda Çok Durgun Olmaya Başladı Bu Hack Dünyası.
Zibilyon Tane Hacker Forumları Vardı Sen O Foruma İndex Bas O Senin Forumuna İndex Basardı.
Anlamadım O Forumlar Tutunamadı Galiba Çünkü Şu An Bakıyorum 10 Hack Forumu Falan Var Aktif Olan.

Sizce Neden Böyle Oldu ?
Yoksa Ben Mi Yeni Farkediyorum Olayların İşleyişini.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben eski zonelere bakıyorum şuanda hack yapan 2-3 kişi var onlar da eskilerden kişiler sniperci gibi kafasını kaldırıyorlar bi vuruyorlar indexi sonra 2-3 ay yine ses vermiyorlar sonra kafayı tekrar kaldırıp tekrar index atıyorlar vereceğim örneği fuckiyim by

Eskiler burada!
2 yıl mı? Ben 14 - 15 yıldır buralardayım En güzel yıllar 2005 - 2009 arasıydı. 2009'da alem son demlerini yaşamaya başladı.
2010'dan beri de bir hareket göremiyorum ve zevk almıyorum bu alemden..

Dinlemek isteyen Mec'in de hızlı zamanlarını anlatırım :D

Eskiler burada!
2 yıl mı? Ben 14 - 15 yıldır buralardayım En güzel yıllar 2005 - 2009 arasıydı. 2009'da alem son demlerini yaşamaya başladı.
2010'dan beri de bir hareket göremiyorum ve zevk almıyorum bu alemden..

Dinlemek isteyen Mec'in de hızlı zamanlarını anlatırım :D
2009'a kadar yasa yoktu istediğin tr bas bypassla rootla :) yasa çıkınca çoğu kişi bıraktı

Yasa kimsenin umurunda değil. Herkes para kazanma yolları aramaya başladı kimisi çok para kazandı onları görenler de para kazanacağız diye dolaştılar ama heba oldular.

Olm hekırın yasa umurunda olabilir mi?

Users who are viewing this thread

133,343Konular
3,282,852Mesajlar
319,355Kullanıcılar
seozbakirSon Üye
Üst Alt