Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
genel olarak bi çok script cat komutuyla geçer ve çoğu firma optimize yaparken bu komutları engeller sw geçme işi düşünme işidir sadece çekebilceğiniz 5-6 komut mevcut cgi shell açılıyorsa more less vs teker teker dene olmazsa bu sener yine cgi shellden more /etc/passwd > pw.txt olarak ln -s /etc/passwd > pw.txt olarak sürekli dene illaki gelir eğer gene olmadıysa shell üzerinden dizine gir litespeed yoksa girer yani direk shell den /etc gir passwd bulup edit bas gene okunur eğer cloud linux değilse.
eğer sunucu cloud linux ise mail bypass method ile çekebilirsin bunuda videolu eğitim seti olarak öncesinde forumda paylaşmıştım. http://spyhackerz.com/forum/threads/orta-halli-videolu-eğitim-seti-1.3735/
bir sürü yolu var illaki çekersin çünkü her userin passwd dosyasında yetkisi ve hakkı vardır o passwd ya seve seve ya s*ke s*ke gelecek zamanında optimizasyon yaptıgımda baya uğraşıyordum engellemek için
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.