Ethernet ile hack yada usb ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Arkadaşlar sadece mr.robot ta olur diye düşünüyodum ama gerçek hayattada olacağını düşündüm, istedikten sonra neden yapamayasın ?

Sadece bilgi almak için soruyorum
Ben bir yazılım firmasında çalışıyorum ve 2 tane büyük sunucumuz var bu odaya giriş çıkış yapabiliyorum bu sunucuları nasıl hackleyebilirim normal bir shell atıp site arası geçiş index atma script çalma gibi işler yapmak değil Ethernet kablosu üzerinden ana bilgisayara nasıl ulaşabilirim ? nasıl veri aktarımı yapabilirim bunun için hangi işletim sistemi gerekir ?

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Yazılım firmasında çaycı mısın? Bırak ekmek yediğin yere yanlış yapma. Aldığın maaşa haram bulaştırma. Bu konuyu beyninden sil. Ne biçim nankörlüktür bu yaaa? Sen iş veren olsan ve senin yanında çalışan eleman böyle bir i.pnelik yapsa naparsın? Git rakip firmayı hackle...

Rating - 0%
Yazılım firmasında çaycı mısın? Bırak ekmek yediğin yere yanlış yapma. Aldığın maaşa haram bulaştırma. Bu konuyu beyninden sil. Ne biçim nankörlüktür bu yaaa? Sen iş veren olsan ve senin yanında çalışan eleman böyle bir i.pnelik yapsa naparsın? Git rakip firmayı hackle...
Sonuna kadar haklısın.
+
yapsanda yakanalırsın kardeşim yazık etme kendine geleceğine

T

TheWayEnd

İşte benim dostum. Helal yorum için tercüman olmuşsun düşüncelerime

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
TWE yanlış anlama kanka ama ben direkt olarak söylerim. Az buçuk tanıyoruz birbirimizi. Senin değerli yorumun için de teşekkür ederim arkadaşım. Bu forumda gerçekler konuşulur. Yalanlara yer yok. Adam gibi adam forumu.

Rating - 0%
Emin ol bende çok korkarım haramdan hocam amma hırs yaptım amacım sisteme zarar vermek değil yapabilirmiyim / yapamazmıyım bunu çözmeye çalışıyorum.

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Tamam işte kardeşim, yanlışlıkla zarar verirsin, maddi manevi kayba sebebiyet verirsin. Gerçek server üstünde test yapma. Gel sana tekniği göstereyim.

İlk önce servere kurulu işletim sistemini ve tüm versiyonlarını bir yere not al
Wmvare den tam buna uygun olarak kalıp aç
Tüm hack tekniklerini bu sanal işletim sistemi üzerinde dene. Fark olmayacaktır. Eğer bu sistemi geçebilirsen tut ki kendi çalıştığın serveri de geçmişsin demektir.
Linux işletim sistemi olma ihtimali çok yüksek. Msf ile autorun usb backdoor nasıl oluşturulur diye araştırmalar yap. Başarılar dilerim.

Rating - 0%
Tamam işte kardeşim, yanlışlıkla zarar verirsin, maddi manevi kayba sebebiyet verirsin. Gerçek server üstünde test yapma. Gel sana tekniği göstereyim.

İlk önce servere kurulu işletim sistemini ve tüm versiyonlarını bir yere not al
Wmvare den tam buna uygun olarak kalıp aç
Tüm hack tekniklerini bu sanal işletim sistemi üzerinde dene. Fark olmayacaktır. Eğer bu sistemi geçebilirsen tut ki kendi çalıştığın serveri de geçmişsin demektir.
Linux işletim sistemi olma ihtimali çok yüksek. Msf ile autorun usb backdoor nasıl oluşturulur diye araştırmalar yap. Başarılar dilerim.
Değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim hocam.

FreeDos'da olabilir bilemiyorum sistemi autorun olayını kesin yapmam lazım Denemelere ve araştırmalara başladım.

Gidebilidğim yere kadar giderim gelişmeleri yazacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,462Konular
3,268,364Mesajlar
315,203Kullanıcılar
fehtSon Üye
Üst Alt