💶Evde Oturarak Para Kazanın (Çok Kolay)

Beğenerek Görebilirsiniz Evet arkadaşlar bugün sizlere nasıl Yazı yazarak para kazanabileceğiniz anlatacağım Şimdi ilk olarak Blogger'den site oluşturun zaten çok kolay...

Beğenerek Görebilirsiniz

Evet arkadaşlar bugün sizlere nasıl Yazı yazarak para kazanabileceğiniz anlatacağım

Şimdi ilk olarak Blogger'den site oluşturun zaten çok kolay, daha sonra tema indirin YouTube blogger tema yazın çıkar zaten haberler paylaşın ve dikkatinizi çeken şeyler yazın ne kadar çok insan görürse o kadar çok kazanç sağlarsiniz daha sonra sol da para kazanma seçeneği var onu Adsense bağlayın hesap'ınız uyun gördüğü zaman para kazanma atkif olacaktır

Yazan Leviosa

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
şuan bulamadım fakat aynı yazıyı okumuştum bir çok foruma giriyorum ama buradada vardı sanırım aynı yazı olmasa bile blog yazarak para kazanmak diye çok konu var aynı mantık bu arada insalık hali yanılmışda olabilirim atarlanmana gerek yok yanılıyorsun vs. diyebilirdin bulamadım git istedigin yere şikayet et
Kendim yazdım kimseye yalan atacak halim yok kendim yazmazsan leviosa yazmam oraya bekliyorum

şuan bulamadım fakat aynı yazıyı okumuştum bir çok foruma giriyorum ama buradada vardı sanırım aynı yazı olmasa bile blog yazarak para kazanmak diye çok konu var aynı mantık bu arada insalık hali yanılmışda olabilirim atarlanmana gerek yok yanılıyorsun vs. diyebilirdin bulamadım git istedigin yere şikayet et
Ben forum da baktım paylaşılmamiş kendim yazıp açtım konuyu kapat k.g

131,984Konular
3,273,556Mesajlar
316,700Kullanıcılar
Lucifer0211Son Üye
Üst Alt