@EvilBatros şikayet

Kendisiyle insta kapatmak için anlaştık 2 haftadır dönüş yok 600 tl ödeme yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisiyle insta kapatmak için anlaştık 2 haftadır dönüş yok 600 tl ödeme yaptım

Ekran Resmi 2023-02-22 22.56.20.pngEkran Resmi 2023-02-22 22.56.14.png

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2023-02-22 22.59.25.png
    Ekran Resmi 2023-02-22 22.59.25.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 23
evilbatrostan beklemezdim böyle bir şeyi daha önceden ticaret yaptık hiç böyle olmamıştı ayıp yapmış kardeşim

arkadaşlar 600 tl önemli değil işimiz vardı acildi yapsın dedik (biz zaten bu iş için kafadan 2 k bütçe çıkardık yapsaydı fazla fazla atacaktım) yapmadı olsun 2 hafta bekledimdedim konu acayım :) Para iadesi derdinde değilim burası bir forum herkes birbirinle iletişimde muhtemelen sizlerede bu durumu açıklamak için bu konuyu açtım (not: instagram kapayan varsa iletişime :) )

arkadaşlar 600 tl önemli değil işimiz vardı acildi yapsın dedik (biz zaten bu iş için kafadan 2 k bütçe çıkardık yapsaydı fazla fazla atacaktım) yapmadı olsun 2 hafta bekledimdedim konu acayım :) Para iadesi derdinde değilim burası bir forum herkes birbirinle iletişimde muhtemelen sizlerede bu durumu açıklamak için bu konuyu açtım (not: instagram kapayan varsa iletişime :) )
Abi üzüldüm adına geçmiş olsun. Büyük bir webmaster formunda kurumsal üyeliği olan referansları plan bir abim var ona yönlendirebilirim seni. Tanımadığın kişilere güvenme tekrar dolandirilma gerçekten üzüldüm. https://wa.me/905467102921

https://t.me/furkansoylu0 yazabilirsiniz 500 den vuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt