Selamlar, vereceğim yöntem android kullananlar içindir. Telefon doğrulaması isteyen hesapları alabilmek içindir.
Yöntem;
Adım 1: Inspect HTML Editor'ı Play Store'dan indirin.
Adım 2: HTML düzenleyicisinin apk'sına gidin ve facebook.com'u arayın.
Adım 3: Ardından unutulan şifre düğmesine basın ve kurbanın hesabını arayın.
Adım 4: Kurbanın hesabını seçtikten sonra, devam et'e basın ve apk menüsüne veya HTML düzenleyicinin üst kısmındaki 3 noktaya basın. Şimdi Kurbanın telefon numarasını bulun ve orada görünen numara yerine telefon numaranızı yazın, ardından kaydet düğmesine basın.
Adım 5: Sayfayı yeniden yükleyin ve Facebook doğrulama kodunu numaranıza gönderecektir.
Adım 5: Son adım, numaranıza gönderilen doğrulama kodunu girmektir. Şimdi, bu basit adımlarla Facebook'u hackleyebilirsiniz.
Yöntem;
View hidden content is available for registered users!
Adım 1: Inspect HTML Editor'ı Play Store'dan indirin.
Adım 2: HTML düzenleyicisinin apk'sına gidin ve facebook.com'u arayın.
Adım 3: Ardından unutulan şifre düğmesine basın ve kurbanın hesabını arayın.
Adım 4: Kurbanın hesabını seçtikten sonra, devam et'e basın ve apk menüsüne veya HTML düzenleyicinin üst kısmındaki 3 noktaya basın. Şimdi Kurbanın telefon numarasını bulun ve orada görünen numara yerine telefon numaranızı yazın, ardından kaydet düğmesine basın.
Adım 5: Sayfayı yeniden yükleyin ve Facebook doğrulama kodunu numaranıza gönderecektir.
Adım 5: Son adım, numaranıza gönderilen doğrulama kodunu girmektir. Şimdi, bu basit adımlarla Facebook'u hackleyebilirsiniz.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl