Facebook Hesap Çalma

Selamun Aleyküm Bildiğiniz Üzere Facebook'da Yeni Hesaplar 3'Beş Şikayet İle Hemen Kapanıyor Buna Karşı Dakikalar İçersinde Daha Önceden Yani 2009/2010 Yıllarda Açılmış Hala...

Selamun Aleyküm Bildiğiniz Üzere Facebook'da Yeni Hesaplar 3'Beş Şikayet İle Hemen Kapanıyor Buna Karşı Dakikalar İçersinde Daha Önceden Yani 2009/2010 Yıllarda Açılmış Hala Aktif Hesapları Alabilme Olayını Anlatıcam Bu Sayede Hesaplarınız Hemen Kapanmaz Cansıkıntısı Yapanlar İse Milletin Mesajlara Bakar :D Dolu Kız Facesi Aldım Kafadan Hotmail E Posta Salla Ve Hackle :D

hadi başlayalım

ŞİMDİ 1 HOTMAİL SEKMESİ AÇIN SONRA FACEBOOK Sekmesi AÇIN VE DAHA SONRA Şifremi UNUTTUM BÖLÜMÜNE GİRİN FACEYE ORADAN KAFANIZA GÖRE HOTMAİL ADRES DENEYİN ÖRNEK [email protected] GİBİ VE HESAP ÇIKARSA BU YAZDIĞINIZ HOTMAİL KAPALIMI ACIKMI DİYE HOTMAİL EBAKIN KAPALIYSA TEKRAR AÇIN HESAP SİZDE ŞİFRE YENİLEME VS BUKADAR UFAK BİR BİLGİDİR....

BEYAZ GÖLGE >> SPYHACKERZ

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
güzel alatım ve konu ama malesef facebook çok kısıltladı işe yarasa bile giriş yapıldığı anda hesap kitleniyor bi bypassı varmı bilmiyorum eğer varsa çok ihtiyacım var cidden .d

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,562Konular
3,282,391Mesajlar
317,753Kullanıcılar
thahmSon Üye
Üst Alt