1- İlk olarak Şahsın Facebook adresine girip taklit formuna giriş yapmalıyız.
Görüşlerini ilet veya bu profili şikayet et'e basıyoruz.
-----------------------------------
Bu Konuda Nasıl facebook Hesap kapatırıız bunu göstericem.
Şuana kadar birçok form denedim.En aktifi ve en iyisi taklit'dir.
Taklit ile saglam yöntem bulursanız kapatmayacagınız face sayısı azdır.Bu yöntemde önemlı olan taklit edilen kişidir.O hesap saglamsa kapatılmak istenen hesap daha kolay kapanır.

2 - Bu kısımda Bir başkasını taklit ediyor kısmına basıyoruz.
Sonrasında En etkılı yontem olan bir arkadaşım kısmına tıklıyoruz.Ben'De yapabılırsınız farketmez
Ama denedigim en iyi yontem Arkadaşım yöntemidir.

3 - Bu kısım Yöntemin En önemlı kısmıdır.Hesabın kapanması için Eski Bir Facebook adresiniz olması gerek...
Ve ya Kapatacgınız şahsın hesabıylan bire bir olacak.Ama eski hesaplar'da daha çok işe yaramakta.
Karşı hesap uzun zamandır kullanılmıyorsa tık die kapancaktır zaten.
Dediğim Gibi En önemli kısım sizin taklit'den basacagınız fake hesabınız'dır...
Şikayet işlemi bittikten sonra size bir otomatik mesaj gelecektir.Genellikle 30 35 dk sonra method sizde işe yararasa
Hesap kapanacaktır.Size mesaj arkadas gelmeyecek bir arkadasım kısmına yazdıgınız hesaba mesaj gelecektır.
Görüşlerini ilet veya bu profili şikayet et'e basıyoruz.
-----------------------------------
Bu Konuda Nasıl facebook Hesap kapatırıız bunu göstericem.
Şuana kadar birçok form denedim.En aktifi ve en iyisi taklit'dir.
Taklit ile saglam yöntem bulursanız kapatmayacagınız face sayısı azdır.Bu yöntemde önemlı olan taklit edilen kişidir.O hesap saglamsa kapatılmak istenen hesap daha kolay kapanır.

2 - Bu kısımda Bir başkasını taklit ediyor kısmına basıyoruz.
Sonrasında En etkılı yontem olan bir arkadaşım kısmına tıklıyoruz.Ben'De yapabılırsınız farketmez
Ama denedigim en iyi yontem Arkadaşım yöntemidir.

3 - Bu kısım Yöntemin En önemlı kısmıdır.Hesabın kapanması için Eski Bir Facebook adresiniz olması gerek...
Ve ya Kapatacgınız şahsın hesabıylan bire bir olacak.Ama eski hesaplar'da daha çok işe yaramakta.
Karşı hesap uzun zamandır kullanılmıyorsa tık die kapancaktır zaten.
Dediğim Gibi En önemli kısım sizin taklit'den basacagınız fake hesabınız'dır...
Şikayet işlemi bittikten sonra size bir otomatik mesaj gelecektir.Genellikle 30 35 dk sonra method sizde işe yararasa
Hesap kapanacaktır.Size mesaj arkadas gelmeyecek bir arkadasım kısmına yazdıgınız hesaba mesaj gelecektır.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl