Facebook Hesap Kilitlenme Sorunsalı

Merhaba arkadaşlar , Bugünlerde facebookta kimlik doğrulama sorunsalı yaşıyoruz,o dereceki artık hesap oluştur dediğin an kimlik fotoğrafınızı yükleyiniz hatası...

Merhaba arkadaşlar ,

Bugünlerde facebookta kimlik doğrulama sorunsalı yaşıyoruz,o dereceki artık hesap oluştur dediğin an kimlik fotoğrafınızı yükleyiniz hatası alıyoruz,hiçbir hesap açılamıyor,facebook ip yi spama düşürmüş büyük ihtimalle,ne kadar vpn,ip gizleme ,dns değiştirme gibi işlemler yapsakta kar etmedi ,problemin çözümü hakkında fikri olanlar yardımcı olursa seviniriz

zamanından bugüne fake hesap açımları yaptık ,büyük ihtimalle o nedenle facebook mimledi ,fakat artık normal hesap bile açılamıyor dediğim gibi normal isimle bile açsak direk kilitleniyor hesap ,internet sağlayacısını mı değiştirmek gerekiyor nedir bilemedim

Selamun aleyküm hocam,
benim bütün facebook hesaplarrım sahte kimlik ve sahte pasaport atan bir adi tarafından kapandı bende gerisine geriye karşılıklı cevap verdim başarılı kabul etti ama kitlenen kapanan hesapları açmıyorlar geri yeni hesap açıncada şimdi kapanıyor anında kimlik istiyor kimliği atıncada bu kimlik daha önce atılmış mesajı geri geliyor

Yes I have crashed my account 155665
Shaper of Facebook after the new update
For several reasons, including vpn
And refer to friends and send a lot of requests for friendship

131,794Konular
3,271,417Mesajlar
316,202Kullanıcılar
zeritraSon Üye
Üst Alt