facebook oyun arkadaşımı sildim nasıl geri bulabilirm ?

Merhabalar hocam. Ben bu karantina sürecinde çok sıkıldığımdan tavla indirdim ve orada bir arkadaş ekledim. Facebookla giriş yapılan Tavla Plus adlı oyundan ekledim arkadaş...

Merhabalar hocam. Ben bu karantina sürecinde çok sıkıldığımdan tavla indirdim ve orada bir arkadaş ekledim. Facebookla giriş yapılan Tavla Plus adlı oyundan ekledim arkadaş olarak. Amacım sadece oyun oynamaktı o yüzden soyadını sorup facebooktan eklemedim. Ancak uygulama sorun verdiği için silip tekrar yükledim fakat arkadaşım silinmişti. Çok iyi zaman geçiriyorduk. Mühim olmasaydı sizlerin değerli zamanınızı meşgul etmek istemezdim. Ama gerçekten çok üzgünüm arkadaşımla iletişimimiz koptuğu için. Siz onun facebook adresini bulabilir misiniz acaba? Adı: Beyza Ş. Oyun içerisindeki fotoğrafı bu linkte var :https://hizliresim.com/7UYsRu Hocam yardımcı olur musunuz bana lütfen? Elinden oyuncağı alınmış 3 yaşındaki çocuk gibiyim. Okuyup zamanınızı ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim. Her saat başı bakacagım sizlerden cevap var mı diye. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ramazanlar.

Last Seen: 9 Years Ago.
Düşüncem: Seni anlıyorum dostum umarım bulursun benim defalarca başıma geldi oyundaki arkadaşlarımı oyundan ban yiyip kaybetmek :/

131,839Konular
3,271,894Mesajlar
316,355Kullanıcılar
atwslossSon Üye
Üst Alt