-
RedSamuray
𝒪𝓁𝒹 𝒜𝓃𝒹 𝐹𝓇𝓊𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑒𝒹
Merhaba Değerli SpyHackerZ Üyeleri Ben Red Samuray Bugün Sizlere Facebook'tan Bir Kişinin İp Adresini Nasıl Bulabileceğinizi Anlatıcam Hadi Başlayalım.
1) Yeni bir metin belgesi oluşturun ve düzenleyin.
2) içindeki aşağıdaki PHP kodu yazın:
<Php?
$ ip = $ _SERVER ['REMOTE_ADDR'];
$ dt = date ("\ FY h l dS: i: s A");
$ dosya = fopen ("ip_log.txt", "a");
$ data = $ ip. ' '. $ Dt "\ n";.
fwrite ($ dosya, $ data);
fclose ($ dosya);
başlığı ('Yer: açtığnız beleş site.com');
?>
3) Değiştir ' 'açtığnız beleş site.com başka bir bağlantı (resim bağlantısı ile "...)
4) olarak bu kaydet: anything.php (örneğin: ip.php)
Aşama 2- (Webhosting)
Herhangi Ücretsiz hosting hizmetinde bir hesap için Kayıt olabilir
1) git 000webhost.com
: 2) (a doğru etki alanı adı örneğin seçim bir hesap için Kayıt Anonsoul.x10.mx )
3) http://www.000webhost.com/ (yada başka beleş host açan bir site) bir hesap oluşturduktan sonra, gidin Dosya Yöneticisi ve açık public_html dizini
4) tıklayın yükle ve Step1.4 (ip.php) oluşturduğunuz PHP dosyayı seçin 5) (777) Okuma / Yazma / Yürütme tüm izinleri seçin
Adım 3- (IP Adresi Al)
Bir hesap kurma ve. PHP Dosya yükledikten sonra, bu Facebook üzerinde herhangi Friend IP adresi almak için zamanı
1) Eğer Adım 2 oluşturduğunuz etki alanına gidin. Benim örnekte Anonsoul.x10.mx
2) Eğer oluşturduğunuz PHP dosyası göreceksiniz, sağ> Kopyala Adresi Bağlantı tıklayın
3) bağlantı şöyle olacak: yourdomain.x10.mx/anything.php
Örneğimizde o olacak: Anonsoul.x10.mx / ip.php
Ztuts.com): o / o linke tıkladığında, o / o size step1.3 yerini bu bağlantı (benim örnekte yönlendirileceksiniz sonra 4), arkadaşlarınızın herhangi bir iç bağlantı gönder
Razor.x10.mx): 5) (örneğin step1 gibi tekrar etki alanı adı git
6) adlı yeni bir metin belgesi göreceksiniz ip_log.txt
7) Bu dosyayı tıklatın, bu bağlantı eriştiğiniz tüm arkadaşlarınızla IP Adresleri alırsınız.
Konuyu Görebilmek İçin Beğenip Yorum Yapmalısınız
View hidden content is available for registered users!
Adım 1 (PHP Dosya Oluşturma)
View hidden content is available for registered users!
1) Yeni bir metin belgesi oluşturun ve düzenleyin.
2) içindeki aşağıdaki PHP kodu yazın:
<Php?
$ ip = $ _SERVER ['REMOTE_ADDR'];
$ dt = date ("\ FY h l dS: i: s A");
$ dosya = fopen ("ip_log.txt", "a");
$ data = $ ip. ' '. $ Dt "\ n";.
fwrite ($ dosya, $ data);
fclose ($ dosya);
başlığı ('Yer: açtığnız beleş site.com');
?>
3) Değiştir ' 'açtığnız beleş site.com başka bir bağlantı (resim bağlantısı ile "...)
4) olarak bu kaydet: anything.php (örneğin: ip.php)
Aşama 2- (Webhosting)
Herhangi Ücretsiz hosting hizmetinde bir hesap için Kayıt olabilir
1) git 000webhost.com
: 2) (a doğru etki alanı adı örneğin seçim bir hesap için Kayıt Anonsoul.x10.mx )
3) http://www.000webhost.com/ (yada başka beleş host açan bir site) bir hesap oluşturduktan sonra, gidin Dosya Yöneticisi ve açık public_html dizini
4) tıklayın yükle ve Step1.4 (ip.php) oluşturduğunuz PHP dosyayı seçin 5) (777) Okuma / Yazma / Yürütme tüm izinleri seçin
Adım 3- (IP Adresi Al)
Bir hesap kurma ve. PHP Dosya yükledikten sonra, bu Facebook üzerinde herhangi Friend IP adresi almak için zamanı
1) Eğer Adım 2 oluşturduğunuz etki alanına gidin. Benim örnekte Anonsoul.x10.mx
2) Eğer oluşturduğunuz PHP dosyası göreceksiniz, sağ> Kopyala Adresi Bağlantı tıklayın
3) bağlantı şöyle olacak: yourdomain.x10.mx/anything.php
Örneğimizde o olacak: Anonsoul.x10.mx / ip.php
Ztuts.com): o / o linke tıkladığında, o / o size step1.3 yerini bu bağlantı (benim örnekte yönlendirileceksiniz sonra 4), arkadaşlarınızın herhangi bir iç bağlantı gönder
Razor.x10.mx): 5) (örneğin step1 gibi tekrar etki alanı adı git
6) adlı yeni bir metin belgesi göreceksiniz ip_log.txt
7) Bu dosyayı tıklatın, bu bağlantı eriştiğiniz tüm arkadaşlarınızla IP Adresleri alırsınız.
Konuyu Görebilmek İçin Beğenip Yorum Yapmalısınız