Faruk Dursun dolandırıcı?

Sa arkadaşlar adminlerden biri bana yazsın Faruk Dursunun dolandırıcı olduğuna dair kesin kanıtlar var elimde atayım adminlere ban edin; telegram @khalidabaszade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa arkadaşlar adminlerden biri bana yazsın Faruk Dursunun dolandırıcı olduğuna dair kesin kanıtlar var elimde atayım adminlere ban edin; telegram @khalidabaszade

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kanıtlarını Burda Paylaş Herkes Görsün
Forumda bu gün Fayujx adlı üye Script paylaşdı, scripte girdiğimde base64le js dosyasında saklanmış şifreli log buldum, şifreyi çözdüm şahsi methodumla koyduğu TG botuna giriş ettim,yani koyduğu logdaki tg qrupunda,sahip Faruk Dursun, geçen de forumda bir üye Fayujxa sen sen Faruk Dursunmusun dediğimde evet dedi @İbrahim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-18-23-59-38-956_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2022-02-18-23-59-38-956_com.miui.home.jpg
    265.6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2022-02-18-23-47-29-402_com.rhmsoft.code.jpg
    Screenshot_2022-02-18-23-47-29-402_com.rhmsoft.code.jpg
    899.6 KB · Görüntüleme: 65
Forumda bu gün Fayujx adlı üye Script paylaşdı, scripte girdiğimde base64le js dosyasında saklanmış şifreli log buldum, şifreyi çözdüm şahsi methodumla koyduğu TG botuna giriş ettim,yani koyduğu logdaki tg qrupunda,sahip Faruk Dursun, geçen de forumda bir üye Fayujxa sen sen Faruk Dursunmusun dediğimde evet dedi @İbrahim
Forum içi bir hatası yoksa yaptırım uygulanacağını düşünmüyorum, iyi forumlar. Başka birşey demeyecekseniz konuyu kilitleyeceğim.

Logu orda unutumam beni dolandırıcı yapmaz kanka, ban yiyeceksem de yiyim sorun yok ama insan gibi söylerdin yandex disk arşive koydum zaten 2 dakikada düzenleyip logu silip eklerdik. Dolandırıcı mı oluyorum şimdi lol seni .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,022Konular
3,280,618Mesajlar
318,467Kullanıcılar
AyıbozgurSon Üye
Üst Alt