FCB CREATED (Ekip Kuruyoruz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar öncelikle bir çoğu başı boş gezen arkadaşlar ve dostlar için böyle bir proje başlatıyoruz hem insanları bilgilendirmek hemde birlikte kazançlar elde etmek

-KİMSEDEN ÖZEL BİRŞEY İSTEMİYORUZ TEK İSTEĞİMİZ SAYGI

Telegram: @fcberinys

Ekibimiz kuruluyor yerinizi alın hem sohbet aile ortamı hemde para kazanalım kendimizi geliştirelim

Katılım Linki

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Şimdi şunu da demek istiyorum ; iPhone 13 PRO MAX. Alan adamın parası vardır , biz kalkıp 300-500₺ lık ürün ekleyip parasız olan adamların ceplerini boşaltmıyoruz bi insan bi telefona tık diye 10k₺ verebiliyorsa o adamın durumu vardır , biz durumu olmayan mazlumun ekmeğiyle oynamayız.

Şimdi şunu da demek istiyorum ; iPhone 13 PRO MAX. Alan adamın parası vardır , biz kalkıp 300-500₺ lık ürün ekleyip parasız olan adamların ceplerini boşaltmıyoruz bi insan bi telefona tık diye 10k₺ verebiliyorsa o adamın durumu vardır , biz durumu olmayan mazlumun ekmeğiyle oynamayız.
Bida bana diyorsun boş yapma adam belki 1 yıllık parasını ortaya koyuyor. E tabii siz anca bahaneler üretin

Merhabalar öncelikle bir çoğu başı boş gezen arkadaşlar ve dostlar için böyle bir proje başlatıyoruz hem insanları bilgilendirmek hemde birlikte kazançlar elde etmek

-KİMSEDEN ÖZEL BİRŞEY İSTEMİYORUZ TEK İSTEĞİMİZ SAYGI

Telegram: @fcberinys

Ekibimiz kuruluyor yerinizi alın hem sohbet aile ortamı hemde para kazanalım kendimizi geliştirelim

Katılım Linki

Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,094Konular
3,298,237Mesajlar
326,287Kullanıcılar
XLegasSon Üye
Üst Alt