Fikirlerinize İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Arkadaşlar yabancı warez wp eklenti dağıtan bir siteye girdim eklentileri direk kendi ftpleri üzerinden indirtiyolar ilk etapta ana sayfaya index basıp geçeyim dedim ama sonra düşündüm ki öyle yapacağıma eklentilerin içine log koyup daha fazla yabancı siteye erişmek mantıklı geldi.

Sizce nasıl bir yol izlemeyelim :)

not : ortalama bi eklentinin indirilme sayısı 200-300 civarında

Rating - 0%
serverini yayabilirsin, koca bir botnet ağı oluşturabilirsin ;) -şayet ki ben olsaydım böyle kullanırdım- 2. yapacağım iş eklentileri loglamak olurdu evet, içine temizinden bir priv8 yerleştirmek olurdu, sende öyle yap duyurursun herkese adını ve mekanını :)

Rating - 0%
Kesinlikle loglamalısın. İndex atıp HACKEDİİM diye bağırmanın modası geçti.. "Ne kadar sessiz olursan , okadar çok şey duyarsın"

Rating - 0%
serverini yayabilirsin, koca bir botnet ağı oluşturabilirsin ;) -şayet ki ben olsaydım böyle kullanırdım- 2. yapacağım iş eklentileri loglamak olurdu evet, içine temizinden bir priv8 yerleştirmek olurdu, sende öyle yap duyurursun herkese adını ve mekanını :)
Kesinlikle loglamalısın. İndex atıp HACKEDİİM diye bağırmanın modası geçti.. "Ne kadar sessiz olursan , okadar çok şey duyarsın"
Yorumlarınız için teşekkürler üstatlar biraz araştırdım netten shell içine log sokma olaylarını ama bir kaç deneme yaptım localde filan yemedi :) var mı acaba elinizde php eklenti içine ekleyebileceğim ve bana maille bildirecek minik bir kod :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt