Find Eda şikayet

Öncelikle esenlikler dilerim. Biz chatte sürekli aktif olarak sohbet ediyoruz yeri geldiğinde mizah yeri geldiğinde ciddi konular konuşuluyor Find Eda sürekli bizim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle esenlikler dilerim.

Biz chatte sürekli aktif olarak sohbet ediyoruz yeri geldiğinde mizah yeri geldiğinde ciddi konular konuşuluyor Find Eda sürekli bizim ironilerimizi ciddiye alıp bizi banlıyor kendisine karşı en ufak hakaretim dahi yok etmediği hakaret yok chatte ben ironi manasında 'Banlayacakmısın yine banla adaletini görsün herkes' dedim ardından banladı.

1655337741175.png

@İsmet hiç bir şekilde Edaya küfür hakaret etmedi sohbet arşivi var zaten dediği şey ' Ayıp olmasın Senide banlıyım'
Kendisini eleştiren insanları sürekli beni kötülüyosunuz diyip fırsat kollayıp en ufak hatada banlıyor Üyeler forumdan uzaklaşıyor dünde başka admin tarafından banlandık kimsenin sesi çıkmadı. Atasözüde var bununla ilgili Doğru söze ne hacet.

1655337936641.png
En ufak hatada bu chatte birisi banlandığında forumdan soğuyor 1 kişinin soğuması demek 2-3 kişi demek çünkü sürü psikolojisi.
Admin ile üyenin fikirleri uyuşmuyor kendisi sanırım feminist ama biz değiliz sürekli bu şekilde bizimle tartışıyor.

Kendisi aktifken yanlış kategorilere konu açılıyor raporluyorum kasti olarak raporumla ilgilenmiyor sırf beni sevmediği veya benimle sorunu olduğu için.
Kendisi hakkında bir kaç kez şikayet konusu açıldı konuları sildi chatte kendine karşı olan eleştirileri siliyor ve Üst yönetime işine geldiği şekilde lanse ediyor bu sefer karşı taraf haksız çıkıyor...

@Ritalix @İsmet

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Örneğin Rooter isimli arkadaş hakkında asılsız iddialar oldu bunun farkındaydı adminler ama Eda taraflı ve objektif olamadığı için Rooterı haksız buldu sonrasında üst yönetim olaya el atınca anlaşıldıki Rooter arkadaşımız suçsuz.

Bugün bahsi geçen yetkili hakkında tarafıma 7 farklı kişi tarafından şikayet ulaştırıldı. Kendisini daha önce de uyarmamıza rağmen artık bazı şeyleri kasıtlı yaptığı kanısına vardım. @Mectruy gelene kadar ilgişi kişinin hesabını donuğa çekiyorum. Sitenin zaten inaktif olduğu bu zamanlarda bir de üyelerle zıtlaşmak istemediğimiz türden bir olay.

kurucumuz kendisini uyardıktan sonra görevine dikkatlice devam edebilir veya sonlandırabilir.

bir kişi hakkında biri yalan konuşur iki kişi yalan konuşur üç kişi yalan konuşur ama yedi sekiz kişi birden yalan konuşmaz. Demek ki bir sorun var.

Öncelikle esenlikler dilerim.

Biz chatte sürekli aktif olarak sohbet ediyoruz yeri geldiğinde mizah yeri geldiğinde ciddi konular konuşuluyor Find Eda sürekli bizim ironilerimizi ciddiye alıp bizi banlıyor kendisine karşı en ufak hakaretim dahi yok etmediği hakaret yok chatte ben ironi manasında 'Banlayacakmısın yine banla adaletini görsün herkes' dedim ardından banladı.

Ekli dosyayı görüntüle 34465

@İsmet hiç bir şekilde Edaya küfür hakaret etmedi sohbet arşivi var zaten dediği şey ' Ayıp olmasın Senide banlıyım'
Kendisini eleştiren insanları sürekli beni kötülüyosunuz diyip fırsat kollayıp en ufak hatada banlıyor Üyeler forumdan uzaklaşıyor dünde başka admin tarafından banlandık kimsenin sesi çıkmadı. Atasözüde var bununla ilgili Doğru söze ne hacet.

Ekli dosyayı görüntüle 34466
En ufak hatada bu chatte birisi banlandığında forumdan soğuyor 1 kişinin soğuması demek 2-3 kişi demek çünkü sürü psikolojisi.
Admin ile üyenin fikirleri uyuşmuyor kendisi sanırım feminist ama biz değiliz sürekli bu şekilde bizimle tartışıyor.

Kendisi aktifken yanlış kategorilere konu açılıyor raporluyorum kasti olarak raporumla ilgilenmiyor sırf beni sevmediği veya benimle sorunu olduğu için.
Kendisi hakkında bir kaç kez şikayet konusu açıldı konuları sildi chatte kendine karşı olan eleştirileri siliyor ve Üst yönetime işine geldiği şekilde lanse ediyor bu sefer karşı taraf haksız çıkıyor...

@Ritalix @İsmet
Bence forumda gruplaşma sıkıntısı var biraz , bir kişi bişi yapınca grup toplu olarak üstüne gidiyor o kişinin

ve bu aralar slowycan ve onun sayesinde bir kaç kişi sürekli eda'nın üstüne gidiyor bence. Kızın en ufak bir açığını arıyor gibiler

Ayrıca dünkü olayda @Slowycan , @İsmet ve iki kişi daha, erkeklerin daha üstün olduğu gibi bir cümle söyledi herkesin kendi fikrine saygi duyuyorum fakat

Dün konuşmada söylenen

"saçı uzun aklı kısa olan kişiye kadın denir "

"Vajinanın etrafındaki gereksiz et yığınına kadın denir "

cümleleri kadınlara hakarettir fazla ileri gidildiğini ve eda'nın bu yüzden yaptığını düşünüyorum ben , Bu olay sadece dün değil önceki gün de olmuştu ve @SkullZ banlamıştı.

Screenshot_2022-06-16-07-42-55-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Bence forumda gruplaşma sıkıntısı var biraz , bir kişi bişi yapınca grup toplu olarak üstüne gidiyor o kişinin

ve bu aralar slowycan ve onun sayesinde bir kaç kişi sürekli eda'nın üstüne gidiyor bence. Kızın en ufak bir açığını arıyor gibiler

Ayrıca dünkü olayda @Slowycan , @İsmet ve iki kişi daha, erkeklerin daha üstün olduğu gibi bir cümle söyledi herkesin kendi fikrine saygi duyuyorum fakat

Dün konuşmada söylenen

"saçı uzun aklı kısa olan kişiye kadın denir "

"Vajinanın etrafındaki gereksiz et yığınına kadın denir "

cümleleri kadınlara hakarettir fazla ileri gidildiğini ve eda'nın bu yüzden yaptığını düşünüyorum ben , Bu olay sadece dün değil önceki gün de olmuştu ve @SkullZ banlamıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 34469
ben bu goygoy muhabbetini nasıl kaçırdım aq, tek ona üzülüyorum.

Bu konuşmalar hariç şahit olduğum bir kaç olayda kadınları aşağılayıp küçük göstermeye sanki değersiz bir çöpmüş gibi göstermeye yönelik mesajlar paylaşıldı adminde bir kadın olduğu için tabikide bu mesajlar zoruna gitmiş olabilir chatte sürekli olarak kadınları aşağılamaya yönelik mesajlar paylaşılıyor bunlar bazen mide bulandırıcı olabiliyor ben bile tahammül edemezken edanın etmesi beklenemez kadınlara yönelik davranışlar düzelir ise banlama gibi olaylar gözükmeyecektir tabikide karşı tarafında haklı olduğu kısımlar var ama söylediğim gibi bazı şeyler ağır olabiliyor Kadınlar obje veya oyuncak değildir yada köle...

sevgli slowycan yazıdklarını okudum , öncelikle şunu diyeyim eda bir konuyu silse bile sildiği konuyu ben okuyabiliyorum çünkü forumda hiçbir konu tamamen silinemez aslında sadece görünürden kaldırılır ben her türlü okurum okuyorumda, eda nın sırf senin raporlarını uygulamamak gibi bir davranışı yok zaten olamaz çünkü yasa dışı bir konu hertürlü silinir ve ayrıca her rapor işleme alınmaz yani birkaç kez denesende attığın raporlar çok önemli görülmediği için ötelenmiştir veya eda nın anlamadığı bir konuysa ona dokunmamamıştır, sadece eda değil bütün adminlerin davranışı zaten bu şekildedir.

küfür olaylarına gelecek olursak Slowycan sevdiğimiz bir üyesin herzaman öyle oldun ancak chat arşivinde yazdığın hakaretler, Türk kadınlarına genel ettiğin hakaretler, spy kızlarını aşağılaman gerçekten okuyunca beni üzdü senden bukadar ileri hakaretler beklemiyordum, kadınlara kızlara ulu orta hakaret etmek günümüzde zaten toplumsal facialara yol açıyor bunu burada kendi forumumda da görmek üzücü bu yüzden şikayet konunda haklı olduğun bir şey kalmamıştır şikayet edecek herhangi bir sebepte yoktur

sana 4 gün istirihat yazıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,077Konular
3,274,815Mesajlar
316,871Kullanıcılar
crax10Son Üye
Üst Alt