Floex isimli üyeden şikayetciyim/10k dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
6 şubat tarihinde sanalda tikli vuruyorum diye övünüp ego yapan,bir çok kişiyle yakınlığı olan,benim de 2021den tanıdığım Floexle işlem yaptık, işlem özeti şöyleydi ben Floexe 30k tikli(mail ekli olmayan) hesap hiç bir şey yapmadan olduğunu gibi teslim ettim, şahıs hesaba girip beni hesapdan atdı ve method uygulayacağini söyledi, eğer işlem sırasında bir sorun olursa Floexten kaynaklı yine de 10k TL iade yapacağını söyledi ve hesapdan tüm postları silip,bio değişip hesaba güvene al yedirdi,üstünden 2-3 gün geçti hala iade yoktu,bana 1 hafta içinde iade yapacağını söyledi bir hafta sonra yazinca yine birşey yok dedi, sözde kendine tikli king diyen bu adamla 18 Şubat tarihinde 25ine kadar parayı vereceğini aksi halde şikayet edeceğim hakkında anlaştık,bu gün adama yazdım bana diyor ki,para iadesi yapmıyorum methodum fix yedi,gel sana tikli vereyim,ya kardeşim zaten tik olmuş parayla,onu geçtim sen bana 20 gündür 10k TL paranı vericen diye geçiniyorsun,en başta bana söz verdin parayı vericem diye şimdi gelmiş kıvırıyorsun

Tüm bu hususları ve konu sonunda eklediğim dosyaları göz önünde bulundurarak Floex isimli şahsın spy sitesi ve telegram adreslerinden parayı verene kadar ban yemesini rica ve talep ediyorum,iyi forumlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-02-25-13-26-32-437_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-26-32-437_ir.ilmili.telegraph.jpg
    691 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2023-02-25-13-22-54-390_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-22-54-390_ir.ilmili.telegraph.jpg
    705.7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-02-25-13-17-40-507_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-17-40-507_ir.ilmili.telegraph.jpg
    713.4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2023-02-25-13-16-30-457_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-16-30-457_ir.ilmili.telegraph.jpg
    675.6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2023-02-25-13-16-44-710_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-16-44-710_ir.ilmili.telegraph.jpg
    663.7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2023-02-25-13-15-59-563_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-15-59-563_ir.ilmili.telegraph.jpg
    693.3 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-02-25-13-16-17-374_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2023-02-25-13-16-17-374_ir.ilmili.telegraph.jpg
    666.8 KB · Görüntüleme: 53

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
selamın aleyküm hemen konuya aciklik getiriyoruz hopp ilk öncelikle kendi gotunden yani su 6 şubat yok egolu yok bilmemne gibi lakapları kullanarak beni hem dışlayıp hem kışkırtmaya çalışarak ifade eden şahıs hakkında şunları diyorum, adama dedim ki bana tikli ver ebedi geçip satarim sana 10k para veririm sonra nedensizce güvene al yed normalde yememesi lazımdı sonra ben buna dedim ki tikli düşecek başka bir tikliye ebedi geçer paranı veririm method da fix olduğu için bende de para kalmadığı için güzel bi dille aciklayip dedim ki sana bana verdigin sekilde tikli iadesni geri yapabilirim dedim buda ac gozlu gibi ben para isterim dedi şayet kendisi kolpa olmasına rağmen iş yapmak istemiştim bu kadar paragöz bi insanla daha iş yapmam zaten rolexe bunca laf etti bi bok yapamadı bu konu hakkında da son sözüm şudur;

Tikli iadesi kabul ediyorsa veririm kabul etmiyorsa siktirsin gitsin ne iade nede hiçbirşey yapmam üslubuna göre konuşmadı zaten kabul ederse yaparım tikli iadesini para yok.

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
beni tanıyan insan bu buse aras orospu çocuğunda olduğu gibi sözümde durup en azindan geçte olsa iade yaptığımi biliyordur ve zaten sonrasında dolandirildigimi ogrenmistim

Neyron 

Rating - 83.3%
selamın aleyküm hemen konuya aciklik getiriyoruz hopp ilk öncelikle kendi gotunden yani su 6 şubat yok egolu yok bilmemne gibi lakapları kullanarak beni hem dışlayıp hem kışkırtmaya çalışarak ifade eden şahıs hakkında şunları diyorum, adama dedim ki bana tikli ver ebedi geçip satarim sana 10k para veririm sonra nedensizce güvene al yed normalde yememesi lazımdı sonra ben buna dedim ki tikli düşecek başka bir tikliye ebedi geçer paranı veririm method da fix olduğu için bende de para kalmadığı için güzel bi dille aciklayip dedim ki sana bana verdigin sekilde tikli iadesni geri yapabilirim dedim buda ac gozlu gibi ben para isterim dedi şayet kendisi kolpa olmasına rağmen iş yapmak istemiştim bu kadar paragöz bi insanla daha iş yapmam zaten rolexe bunca laf etti bi bok yapamadı bu konu hakkında da son sözüm şudur;

Tikli iadesi kabul ediyorsa veririm kabul etmiyorsa siktirsin gitsin ne iade nede hiçbirşey yapmam üslubuna göre konuşmadı zaten kabul ederse yaparım tikli iadesini para yok.
Sen bana kendi ellerinle yazmadın mı bir sorun olursa her türlü 10k TL para veririm?(ss var) Onu geçtim bana kolpa diyorsun ben sana sağlam şekilde tikli verdim bok edip kaçan sensin+benim sana verdiğim tikli ile bu vereceğin aynı olmayacaktır 70 yaşında kadının mail ekle olmayan tiklisiydi ek olarak ben sana tikli verdiğim zaman tik Parayla değildi bir piyasası vardı,sen para vericem diyip 20 gün sonra böyle yapıyorsun bu mu kolpa olmayan Floex . d @Mectruy @SkullZ @Ritalix @Lastromance zaten her şeyi konuya ekledim

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Sen bana kendi ellerinle yazmadın mı bir sorun olursa her türlü 10k TL para veririm?(ss var) Onu geçtim bana kolpa diyorsun ben sana sağlam şekilde tikli verdim bok edip kaçan sensin+benim sana verdiğim tikli ile bu vereceğin aynı olmayacaktır 70 yaşında kadının mail ekle olmayan tiklisiydi ek olarak ben sana tikli verdiğim zaman tik Parayla değildi bir piyasası vardı,sen para vericem diyip 20 gün sonra böyle yapıyorsun bu mu kolpa olmayan Floex . d @Mectruy @SkullZ @Ritalix @Lastromance zaten her şeyi konuya ekledim
olm sen kolpanin en önünde gidenisin ben sözümü tutardım vericektim vermiyorum tiklide siktir git ağla kosende

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
ha ayrıca tiklinin 70 yaşı yok işte mail ekli değil gotunden güzelce bahaneli laflar uydur çünkü tiklinin şuyu buyu yok o paralı tikli ile bunun arasında fark var onu bilmeyecek kadar da cahilsin kolpasin sana ne hesap ne de para vermiyorum dostum sana 1 kere dedim ki tikli iadesi kabul edeceksen yaparım onun dışında yapmam banlanirsam da banlanirim yapacak birşey yok demektir

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
ayrıca kendisi tgde ağlıyor yazık günah before falan diyor diyorum ki gel tikli iadesi yapayım aidbiwkfnakd kabul etmiyor kendi sorunu 10k yi tak diye veremem kardeşim

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
daha da sallamaya devam etme iadeyi kabul edeceksen yaz tgden tiklini vereyim sonra sıktır olup git canım benim

Neyron 

Rating - 83.3%
İşlem başlarken para iadesi yapıcam demedin mi?Dedin,ee?
ha ayrıca tiklinin 70 yaşı yok işte mail ekli değil gotunden güzelce bahaneli laflar uydur çünkü tiklinin şuyu buyu yok o paralı tikli ile bunun arasında fark var onu bilmeyecek kadar da cahilsin kolpasin sana ne hesap ne de para vermiyorum dostum sana 1 kere dedim ki tikli iadesi kabul edeceksen yaparım onun dışında yapmam banlanirsam da banlanirim yapacak birşey yok demektir

Rating - 100%

amk 1 ay önce sen ebedi tikli çeken varmı diye geziyodun ne ara ebedi çekmeye başladın ĞALSĞÇSŞSÖSŞÇSĞAÇWĞWÖ

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Normal şartlarda satıcı ister telafi ister iade yapar. Ama floex yazılı olarak hesaba birşey olursa 10k vereceğini söylediğinden ve üye ticareti bu lafa güvenerek yaptığından dolayı floex iade yapmak durumundadır. SpyHackerz, buradaki esc @Mectruy dışında esc kullanan veya esc kullanmayan ticaretlere yaptırım uygulamamaktadır.

Şikayet nihayeti: Floex iddia ettiği şeyi, iadeyi yapmak durumundadır. Yapmadığı takdirde SpyHackerz admin veya adminleri herhangi bir yaptırırım uygulamayacaktır.

Rating - 95.8%
Normal şartlarda satıcı ister telafi ister iade yapar. Ama floex yazılı olarak hesaba birşey olursa 10k vereceğini söylediğinden ve üye ticareti bu lafa güvenerek yaptığından dolayı floex iade yapmak durumundadır. SpyHackerz, buradaki esc @Mectruy dışında esc kullanan veya esc kullanmayan ticaretlere yaptırım uygulamamaktadır.

Şikayet nihayeti: Floex iddia ettiği şeyi, iadeyi yapmak durumundadır. Yapmadığı takdirde SpyHackerz admin veya adminleri herhangi bir yaptırırım uygulamayacaktır.

Adminimiz olayı açık şekilde açıklamış , Neyron da bizim eski adminlerden severizde kendisini ancak kurallarımız açıktır , escrowsuz ticaretlerde yaptırım uygulamıyoruz ,birde şahsi görüşümü de eklemek istiyorum, bana göre ortada 10k ödenecek bir durum yok , Neyron sen bildiğin rus ruleti oynamışsın ve silah elinde patlamış dostum ! cebinden maddi olarak bir kayıbın yok , çaldığın hesap gümbürtüye gitmiş denir buna , birdahasına dikkatli ol söz ile göz ile ile iş yapma eşşeğini sağlam bir ağaca bağla.

KENDİ ARANIZDA YAPTIĞINIZ SPYHACKERZİ HİÇBİRŞEKİLDE BAĞLAMAYAN OLAYLARA BAKMIYORUZ, SOKAKTA KAVGA EDEN İKİ YABANCI GİBİ DÜŞÜNÜN DURUMUNUZU.

81a159fe1515ed8ca9f055da0e490eab.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,473Konular
3,268,544Mesajlar
315,249Kullanıcılar
Üst Alt