@floex konusu pt2

Birinci şikayeti profilimde bulabilirsiniz, gelelim bu konuya geçen şikayet konumda escrowsuz ticaret olduğu için ban olmayacağı söylendi ama yine de 2-3 gün içinde tikli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birinci şikayeti profilimde bulabilirsiniz, gelelim bu konuya geçen şikayet konumda escrowsuz ticaret olduğu için ban olmayacağı söylendi ama yine de 2-3 gün içinde tikli vereceğini söyledi Floex bu gün 3 gün oldu ses yok adamdan
Gelelim ana konuya geçen şikayette @Mectruy ve @Lastromance esc olmayan ticarette ban falan atmıyoruz dedi, Burak neden banlandı o zaman dediğimde karar 2 aydır var dediler fazla değil 2 dk arama yapınca Esc olmayan 2 şikayet gördüm son 1 haftayı hemen hemen ikisinde de @SkullZ bizzat kararı yazmış(https://spyhackerz.org/forum/threads/belelive-sikayet.128531/) (https://spyhackerz.org/forum/threads/evilbatros-sikayet.128530/#post-3098005) , şimdi burdan ne anlayayim?Bana özel bir kural mi bu?Yoksa Floexe özel mi?Ya da verilen kararlar belirli konularda mı aktif??

Merhaba neyron,

SpyHackerz escrowsuz ticaretlere yaptırım uygulamıyor, bu kişi veya kişilere özel birşey değildir.

Metin'in dalgınlığına gelip işlem yaptığını sanıyorum. SpyHackerz escrowsuz ticaretlerde ban atmaz.

Merhaba neyron,

SpyHackerz escrowsuz ticaretlere yaptırım uygulamıyor, bu kişi veya kişilere özel birşey değildir.

Metin'in dalgınlığına gelip işlem yaptığını sanıyorum. SpyHackerz escrowsuz ticaretlerde ban atmaz.
Öylesine göz ucu baktım bu da Ritalixin attığı 2 ban, onların da mı dikkatsizliğine gelmiş?😃

@Lastromance bunu da atmayı unutmuşum:
Oturup bakarsak o kadar şikayet var ki son 2-3 ayda hiç birinde bu kural uygulanmamış neden sadece bana uygulanıyor?)

he bilmiyorum şikayet konularıyla ilgilenmiyorum ama en son kesin karar alınmıştı sadece düne kadar o karar ciddiye alınmamıştı
İşte böyle de garip oluyor yani 5 gün önce Slowycanın konusuna ve ya başka birinin konusuna uygulanmayan kural 2 aydır var denip bana uygulanıyor

Kanka bosuna ugrasma floex banlanmaz banlansa bile 2 aya kadar çaktırmadan ban tekrardan kalkar

Arkadaşlar escrow kullanılmayan ticaretlerde yaptırım uygulamıyoruz. Bu eskiden var olup kaldırdığımız ve son zamanlarda tekrardan aldığımız bir karar. İncelediğin konulardan birkaçında görmüşsündür bazı zamanlarda yaptırım uygulamışız, bazılarında uygulamamışız. Ayrıca @Burak 'ın hakkında şikayet geldiği zaman escrowsuz işlemlere dahi müdahil oluyorduk bu konu bu kadar kısa, net ve basit, Konu kilit. Ekleyeceğin birşey varsa PM'den veya Telegram'dan ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Ayrıca şunu belirtelim burak bildiğin dolandırıcılık yapmıştı yani ortada gerçek para vardı, burda neyron senin durumunda ise tamamen ottan boktan durum söz konusu, 10k kim kaybetmişte havadan sözlü bir vaat ile sana verecek bunu ? vermedi diyede spy dan ban attırcaksın ? yani senin iş bilmezliğini spy üye kaybı yaşayarak çekecek ? açtın şikayet konunu ve ,Floexin sözlerinde durmadığını ispatladın bu yeterlidir başka müşteriler artık floex ile escrowsuz iş yapmaz olur biter dahası yok şuanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,174Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt