@rdmnx tokatçıdır dikkat (1 Viewer)

@rdmnx adlı telegram adresi : @redomofficialx kişiden şikayetçiyim, önden istediği 1 instagram hesabına banned attım, normalde banned yediğinde paramı alıcaktım fakat bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@rdmnx adlı telegram adresi : @redomofficialx kişiden şikayetçiyim, önden istediği 1 instagram hesabına banned attım, normalde banned yediğinde paramı alıcaktım
fakat bu kancık bana 2 3 hesap daha kapat toplu ödeme geçicem dedi bende kapatmadım ödememi istedim yarın atcam dedi. aradan 1 gün geçtikten sonra,
sen o hesabı kapatmadın başkasına işlem aldırdım o kapattı muhabbeti yaptı, aklı sıra küçücük beyniyle beni kandırmaya çalıştı, ref grubuna benim ona video çektiğim banned attığım videoyu atmış bide :D paramı atmadı en son engelledi. bu kişiden şikayetçiyim. detaylar aşşağıda

Ekli dosyalar

• tokatcıredom.JPG
    tokatcıredom.JPG
    199.6 KB · Görüntüleme: 35
  • photo_5906748740302126496_y.jpg
    photo_5906748740302126496_y.jpg
    82.3 KB · Görüntüleme: 35
  • photo_5906748740302126497_y.jpg
    photo_5906748740302126497_y.jpg
    94.6 KB · Görüntüleme: 35
@rdmnx adlı telegram adresi : @redomofficialx kişiden şikayetçiyim, önden istediği 1 instagram hesabına banned attım, normalde banned yediğinde paramı alıcaktım
fakat bu kancık bana 2 3 hesap daha kapat toplu ödeme geçicem dedi bende kapatmadım ödememi istedim yarın atcam dedi. aradan 1 gün geçtikten sonra,
sen o hesabı kapatmadın başkasına işlem aldırdım o kapattı muhabbeti yaptı, aklı sıra küçücük beyniyle beni kandırmaya çalıştı, ref grubuna benim ona video çektiğim banned attığım videoyu atmış bide :D paramı atmadı en son engelledi. bu kişiden şikayetçiyim. detaylar aşşağıda
@Mectruy @Hakim Kingsize
@Ritalix @SpyAdmin

Arkadaşın dolandırıcı olduğunu kaç kez söyledik kaç kez escrow kullanın dedik ama siz hâlâ uymuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,383Konular
3,281,064Mesajlar
320,653Kullanıcılar
serhatuysalSon Üye
Üst Alt