Rating - 100%
Scriptte yatırım, çekim, market, gibi özellikler bulunmakta. Tam bir dolandırıcı scriptidir. FULL TR destekli isterseniz çevirebiliriz. İstediğiniz ürünü ekleyip silebilirsiniz. İster gümüş ister altın ister elmas farketmez. Live chat gibi kurulumları sizin için yapıyoruz. Üyenin bakiyesi ile oynayabilirsiniz. İster bakiye ekler ister bakiye alırsınız problem olmaz. Telegram adresi : @Matetias veya @Nefaice
Mersinli kuzenler bu scripte bayılıyor. Eğer sizde mersinli bir kuzenseniz Bu scripte göz yaşı dökeceksiniz. Telegramdan demo isteyebilirsiniz.
Lütfen boşlar yazmasın. Örnek : Birlikte yapalım ben para kazanim sen siteyi kur gibisinden, borca isteyen, misal ben parayı kazanınca verim gibisinden yazmayın üzerim.
Telegramda max 1 saat içinde geri dönüş sağlarım.
Mersinli kuzenler bu scripte bayılıyor. Eğer sizde mersinli bir kuzenseniz Bu scripte göz yaşı dökeceksiniz. Telegramdan demo isteyebilirsiniz.
Lütfen boşlar yazmasın. Örnek : Birlikte yapalım ben para kazanim sen siteyi kur gibisinden, borca isteyen, misal ben parayı kazanınca verim gibisinden yazmayın üzerim.
Telegramda max 1 saat içinde geri dönüş sağlarım.