Forum Aktifliği Artmlı

Rating - 0%
Hayırlı günler spyhackerz ailesi.yeni üyeyim ama bir zamanlar ben de burdaydım ne diyor daha bu yeni derseniz önce bir açıklayayım dedim.

Bildiğiniz üzre forumda aktiflik gerçekten azaldı online üye olmadığı zaman oluyor.Halbuki içinde sağlam defacerlerin bulunduğu bir grup.Diğer tüm forumlara bakarsak forumda görev paylaşımı var misal olarak THT orada her branşın bir timi sorumlusu ve görevlisi var.Peki bizde neden yok? Benim tavsiyem;

Saldırı Timi
Sosyal Medya Timi
Grafik Timi
İstihbarat Timi
Dil Timi

Aklınıza daha ne gelirse. Bence sosyal medya gerçekten çok önemli forumun adını duyurmak için kullanabileceğimiz tek organ sosyal medya.Gerçekten ben bu foruma zamanımı verebilirim. Hevesim çok fazla ve göreve hazırım.

Ayrıca Timler kurulursa timlere alımı gerçekleşen üyelerin hevesleri artacağından forumda online kullanıcı sayısında artış gözlemle inecektir.

Tüm SpyHackerz Ailesine ve Yöneticilere Bilgilerimi Arz Ederim.

Herkese İyi günler hayırlı ramazanlar

Rating - 0%
Kardeşim bu tim kah yurtiçinde kah yurtdışında çok tanınan ve bilinen bir tim.Buna bizzat şahitlik ettim.Zaten bu timde kim hangi alanda uzmansa gerekli çalışmaları yapıyor.Timleri kurarak bunları yapmaya zorunlu hale getirmeye gerek var mı bilemem :/ Sonumuz Tht gibi olmasında...Onun dışında forma davetiyeli sistemle alım olursa formun kalitesi yükselecektir.

Rating - 0%
Tim olursa düzen ve disiplin artar bence

Kurulması taraftarıyım emin olun pişman olmayız örneğin sosyal medya timi ile daha çok duyuluruz.saldırı timi ile operasyonlar olur grafikerler index hazırlar vs. Gerçekten çok hevesliyim ben her görevi yaparım.

Rating - 0%
Şuanda hiyerarşik düzen içinde bulunan tüm timler sapitmis ve kendi amaçlarından sapmış durumda. Bizi diğerlerinden ayıran en büyük özellikte bu zaten. Abi-kardes ilişkisi içerisinde daha iyiyiz. Ama sosyal medyanın önemli bir etken olduğuna bende katılıyorum

Rating - 0%
Şuanda hiyerarşik düzen içinde bulunan tüm timler sapitmis ve kendi amaçlarından sapmış durumda. Bizi diğerlerinden ayıran en büyük özellikte bu zaten. Abi-kardes ilişkisi içerisinde daha iyiyiz. Ama sosyal medyanın önemli bir etken olduğuna bende katılıyorum
En azından sosyal medya timi düşünülmeli diğerlerine olumlu bakmıyor iseniz ama ben iyi olacağını düşünüyorum.Zaten defacerler belli onları tim adında grup yapabilirsiniz.grafiker ve diğer görevleri de alımlarla seçilebilir.

Ayrıca yabancı dil çok önemli yabancı makaleler bilgilerin çevirlmesi.

Rating - 0%
sosyal medya konusunda haklisiniz forumu tanitmasi daha kolay ama soylede bisey var sosyal medyada cok bos insan var forumun seviyesini dusururlee bence

Rating - 0%
Tim ney la time sokam biz bize yeteriz
Popüler olmak istesek bir üyemiz var kelebek adını duysa ömrü uzar basar icann cw gibi siteleri ünlü oluruz

131,614Konular
3,269,753Mesajlar
315,597Kullanıcılar
mrkurdiSon Üye
Üst Alt