Önemli Forum Manifestosu (7 Viewers)

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 95%
~ MANİFESTO ~

Öncelikle sitemize hoşgeldiniz , sitemiz hacking içeriklerini paylaşan ve en güncel içerikleri sizlere sunan bir hack forumudur. Hack forumu olmaktan başka hiçbir vasfı yoktur, tabiki sitenin 2006 yılında kurulması sebebiyle manevi bir değeri olduğunuda es geçmiyoruz.

Sitemizde paylaştığınız içerikler sebebiyle bizim hiçbir kazancımız olmuyor, footer kısmına eklediğimiz 1-2 backlink satışı ile sitenin sunucu parasını karşılayamıyoruz bile 0 lira yani :) hep cepten gidiyor..(bazı gerizekalıların düşündüğü gibi site kurucusu parayı götürmüyor) bu paylaşımlarınız sebebiyle başka arkadaşların bilgi öğrenmesine vesile oluyorsunuz ve böylece insanların gözünde itibarınız artabiliyor.

Forumda paylaşım yaparsanız spyhackerz.com için emek harcamış olmuyorsunuz, öğrendiklerinizi daha iyi pekiştirmiş oluyorsunuz ve bir iylik yapıp birçok arkadaşın faydalanmasını sağlıyorsunuz. Paylaşım yapmanız için kafanıza silah dayamıyoruz ve herhangi bir baskı söz konusu değil. Hiçbir şekilde bizim için emek harcamıyorsunuz yaptığınız açtığınız her konu sizin profilinize ekleniyor ve sizin için güzel bir hack kariyeri anlamına geliyor

Yaptığınız kaliteli paylaşımlardan ötürü size bir ödül vermeyeceğiz, eğer kafamıza eserse kıdemli üye seviyesine getirebiliriz ama zorunda değiliz sadece forumda iyi niyetli olduğunuzu anlarsak yaparız onuda.

Sitemizde bir tim yapılanması yok ve asla sonsuza kadarda olmayacaktır, sitemiz ilerde üye kitlesi olarak büyürse admin ve mod alımı yapılır ancak. 12 yıllık bir oluşum olan spyhackerz.com'un birilerinin hackleyeceği bakkal sitelerine veya alt seviye "sözde" underground sitelerine yapılacak saldırılara ihtiyacı yoktur ve hiç olmamıştır. Geçmişte yapacağımızı büyük ölçüde yapmış olup kendini ispatlamak için anasının avutamadığı veledi zinalar ile bir yarışa girmeyecektir, zaten böyle bir yarışa girmek bize büyük bir hakaret olurdu.

Hiçkimseye saygı duymak zorunda değilsiniz ancak saygısızlıkta yapamazsınız, isterseniz 10 yaşında olun ve forumdaki yaşı büyük kişilere abi demek zorunda değilsiniz, burada saygınlık herzaman bilgi ile ölçülür.


Manifesto dışında yorum:
" Kaliteli adam zaten yaptığı paylaşımların lafını etmiyor, bunu hobi olarak yapıyor ve aynı arkadaş ortamında olduğu için yapıyor, ama Ucuz beş paralık adam ise bir konu açsın onu nimetten sayıyor çünkü varoşluktan kurtulamamış dediğim gibi ucuz."
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top