Coinli Forum Nickname Styles - EmirOnlin3x 💜

Forum sahibi arkadaşların olmazsa olmazı bu nickname stillerini sizlerle paylaşıyorum. Biraz yüksek coin istedim çünkü elden ele dolaşmasın bilmeyen çok insan var bunları 🥶 CSS...

SpyCoin istenen konu
Forum sahibi arkadaşların olmazsa olmazı bu nickname stillerini sizlerle paylaşıyorum.
Biraz yüksek coin istedim çünkü elden ele dolaşmasın bilmeyen çok insan var bunları 🥶
CSS Kodlarını paylaşmıyorum orayı da siz halledin bi zahmet. çee

Turuncu Stili

VNYt2lO.gif

Nasıl görünüyor ?
2QHuOBF.gif

Yeşil Stili

oiJAkmT.gif

Nasıl Görünüyor ?

1BngMKT.gif

Kırmızı Stili

UGNpb4j.gif

Nasıl Görünüyor ?

DwaNvgl.gif

Mavi Stili

pFO0DMy.gif

Nasıl Görünüyor ?

OhxZIhA.gif

Beyaz Stili

azkU8VR.gif

Nasıl Görünüyor ?
pKrKWM5.gif

Matrix Code Stili

R9jkx4J.gif

Nasıl Görünüyor ?
y47BSJO.gif

EmirOnlin3x​
Tarafından Hazırlandı.

İnanılmaz derecede emek verdim şu konuya.
Video haline getirip Nasıl Görünüyor ?
efektini verdim. Buram buram emek koktu 🥳​

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Olm benim 1110 coin bune mı gitti bunu bilmiyen mi var geri ver Ulan -=Stripped Content=-
Konu başlığında belirtilen şeyi okuyup kendi isteğin ile konuya kredi vererek açıyorsan bunun geri dönüşü olmayacaktır.
Bilip bilmemen fark etmez konu başlığını okuyup kavraman gerekirdi konu içeriğini. Ayrıca bilmeyen tonlarca insan varken bu yorum kaba geldi :)

Konu başlığında belirtilen şeyi okuyup kendi isteğin ile konuya kredi vererek açıyorsan bunun geri dönüşü olmayacaktır.
Bilip bilmemen fark etmez konu başlığını okuyup kavraman gerekirdi konu içeriğini. Ayrıca bilmeyen tonlarca insan varken bu yorum kaba geldi :)
Kendin kullanıcı adı stili yazdığını sanıp verdim emeğe karşılık ama görüyorumki klasik cssleri getirip koymuşsun önümüze? Şöyle yapalım ben sana bildiğin bilmediğin cssleri atıyim konuna ekle sende şu coinleri geri ver

Elden ele dolaşmasın demişsin bu cssleri öğrenmek ne kdr zor biliyonmu croma gir ve xenforo kullanıcı adı css yaz en az 3 4 site karşına çıkar ve bunları görürsün

133,393Konular
3,281,959Mesajlar
318,975Kullanıcılar
venusblackSon Üye
Üst Alt