Forum Yazılımı (1 Viewer)

Herkeze iyi akşamlar gençler.Ben,kişisel kullanım için günlük hayat vs vs için forum açmayı planlıyorum.Ve Reklam ekleyerek bundan parada kazanmak istiyorum.şimdi aklımda 2...

Herkeze iyi akşamlar gençler.Ben,kişisel kullanım için günlük hayat vs vs için forum açmayı planlıyorum.Ve Reklam ekleyerek bundan parada kazanmak istiyorum.şimdi aklımda 2 script var ama hangisini seçsem bilmiyorum.1-xenforo,2-phpkf sizce hangisini kurmalıyım çoğu kişi xenforo çok cpu yiyor diyor kurma diyor,diğerleri phpkf kur diyor çok hızlı diyor.Bende karar veremedim.Sizin tercihleriniz nelerdir arkadaşlar ? Şahsen xenforo isterim ama çok cpu yiyor ve gereksiz kod var yavaşlatıyor diyorlar doğrumudur? Şimdiden teşekkürler...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
xenfore candır halı hazırda forumumu satıyorum ilgilenırsen pm atayım xenfore 2 lisanslı
Kaça satıon onuda yazda belki birinin ilgisini çeker, lisansı kaça satıyon mesala.

@Poison
phpkf tavsiye etmem, gelişmemiş bir forum scripti.(daha önce kullandım) xenforo ise düşündüğün gibi sunucuya bir ağırlık yapmaz, xenforo tercih edebilirsin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,252Konular
3,283,431Mesajlar
319,725Kullanıcılar
dezoleSon Üye
Üst Alt