Forum Yetkilileri Hakkında Şikayet!

kısa kesıcem chatte wictory diye bir bebe var geldıgımden berı mıllete sövuyor ana bacı ne varsa admınler sadece uyarıyor :D en az 4 kere uyarıldıgını gördum ben amk dedıgımde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kısa kesıcem chatte wictory diye bir bebe var geldıgımden berı mıllete sövuyor ana bacı ne varsa admınler sadece uyarıyor :D en az 4 kere uyarıldıgını gördum ben amk dedıgımde ban yıyıroum ama neyse bu aptal 0r0spu evladına karsılık verdıgımdede ben ban yıyorum ? acıklayacak admın varsa buyursun ben amk dıyınce 10 saat ban yerım adam 10 saatır mıllete sövuyor ama admın bey/hanım sadece 4 kere uyarı yapıyor hiç mute geçmıyor aklından ve ben ban yedıkten sonra cocuk hala devam edıyor ve hala banlı/mutelı degıl moderatorlerde taraf tutmaya başlamış :d https://www.hizliresim.com/fe1rtsx? @ibrahim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kısa kesıcem chatte wictory diye bir bebe var geldıgımden berı mıllete sövuyor ana bacı ne varsa admınler sadece uyarıyor :D en az 4 kere uyarıldıgını gördum ben amk dedıgımde ban yıyıroum ama neyse bu aptal 0r0spu evladına karsılık verdıgımdede ben ban yıyorum ? acıklayacak admın varsa buyursun ben amk dıyınce 10 saat ban yerım adam 10 saatır mıllete sövuyor ama admın bey/hanım sadece 4 kere uyarı yapıyor hiç mute geçmıyor aklından ? @ibrahim
İnceliyorum kardeşim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,807Konular
3,283,457Mesajlar
318,043Kullanıcılar
teekiz55Son Üye
Üst Alt