Forum yöneticileri konuya bakarmı

Rating - 100%
@Nobody @Mectruy @Al Simmons
Forumda cihan adlı .... çocu sürekli Allaha sövüyor herkes müslüman değil ama çoğunluğun müslüman olduğu ülkede insanların kutsalına sövmek bu kadar kolaymı reelde görsem öldürene kadar döveceğimiz kişiler burda Allaha sövüyor bi tane mod da normal sövebilir diyor belki sizde ateistsinizdir anlarımda buna bi çözüm getirin banlanıyolar 2 saat sonra geri açılıyor

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
Bende gördüm kanka chatte bende vardım adam sövmedi " allah yok" dedi girdikten öncesini bilemem ama önceden sovunce cezasını aldı.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Eğer 5 Dakika önce, rapor edilenden bahsediyorsan o cümleyi 5 defa okumanı ve sonrasında söylediği şeyi tekrar okumanı öneririm.
Arkadaşlar, birbirinizi fişeklemek için fişekliyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum?
Cümle: "Allah'ın ülkenin anasını *********"
Bu cümlede, "Allaha" küfür edilen yeri gösterin. Cümleyi tekrar edip okuyun.
Daha sonrasında, sizin yanlış anlayacağınızı da bilerek
"Allah derken, reisten bahsettim" dedi. Cihan ve Lusy bilirler zaten, artık tahammül bile göstermeden tek küfürlerinde banlıyoruz neredeyse ikisini ama sizin de buna biraz itima göstermeniz lazım. "Siyaset" chat alanında sövdüğünüz siyasileri tutan arkadaşlar var, o zaman siz küfür ettiğinizde de ban atalım size. Kimse kimseye küfür etmesin vs. Elbet insanlar hata yapar. Hatasız kul olmaz. Bunu anlayışla karşılamak gerekiyor. Cihan'ı 10000 kere de banlasak, değişmez. Yeni hesap açıp oradan da devam eder. Sizi 10000 kere banlasak yine değişmez. İktidar'a yine söversiniz. Bir şeye küfür edilmesi bu kadar irrite ediyorsa, onu uyarın. Daha az etmesini söylesin, bize rapor edin "eğer gerçekten küfür ise"
Fakat rapor etmeden önce 3 kere okuyun rapor edeceğiniz şeyi. Yoksa, sonucu size teper.

XenFun

Domaltazör
Rating - 100%
uff kanka buna mı takıldın amk, küfür görmek istemiyorsan chate girme bu kadar basit

131,597Konular
3,269,525Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt