Forumda Adaletsizlik Var!!!

Geçen Bir Kız Gördüm Forumda "Foruma Kayıtı" Yeni Olmuş Ama Direk Konu Bile Açmamışken - Gezginden Üst tabakaya atılmış Benim Foruma Kayıt Oluşum 2020 Nin Başlarındaydı Hatta...

Geçen Bir Kız Gördüm Forumda "Foruma Kayıtı" Yeni Olmuş Ama
Direk Konu Bile Açmamışken - Gezginden Üst tabakaya atılmış Benim Foruma Kayıt Oluşum 2020 Nin Başlarındaydı
Hatta belki 2019 ben o kadar kaliteli "Yardım Konuları Hariç" Yararlı Konular Açmama Rağmen
Level 3 Bile Olamadım Ayıp Oluyor Tamam Kız Değilizde Yani Bence Yanlış Yapıyorsunuz Cinsiyetcilik Var!​

Olay kızlıktan daha farklı aslında dostum, Cem abi arkadaşı olduğu için onu yükseltebilir buna ne sen laf edebilirsin ne de ben zaten forumda çok aktif bile değiller. Başka bir forumun kurucusu bile burada major buna laf edemiyorsan onada edemezsin aslında bir nevi. Bunlara çok takılma sen emeğini göster onlar zaten her türlü görürler merak etme.

Olay kızlıktan daha farklı aslında dostum, Cem abi arkadaşı olduğu için onu yükseltebilir buna ne sen laf edebilirsin ne de ben zaten forumda çok aktif bile değiller. Başka bir forumun kurucusu bile burada major buna laf edemiyorsan onada edemezsin aslında bir nevi. Bunlara çok takılma sen emeğini göster onlar zaten her türlü görürler merak etme.
o zaman boşuna uğraşıyoruz Rütbe Kasmayla Felan Anlamı Yok Çok Saçma Rütbe Sistemi Kaldırılmalı Bence //

:/ üzücü bir durum değil mi bu sence? düpedüz torpili allayıp pullayıp önümüze sunuyorsun.
gerçi çok ta bir olayı yok, alıştık artık...

Mesela Bir Makro Kullansan Forumdan Banlanırsın // Ama Emek Vermeden Yükselmekte Ne Bilim Bunun Macrodan Ne Farkı Var ki?

olm gelip gidin işinize yarayan bilgileri alıp çıkın forumdan. Uğraşmayın o rütbe bu rütbe ile. boş şeyler bunlar.

Direk Konu Bile Açmamışken - Gezginden Üst tabakaya atılmış Benim Foruma Kayıt Oluşum 2020 Nin Başlarındaydı
Hatta belki 2019 ben o kadar kaliteli "Yardım Konuları Hariç" Yararlı Konular Açmama Rağmen
Level 3 Bile Olamadım Ayıp Oluyor Tamam Kız Değilizde Yani Bence Yanlış Yapıyorsunuz Cinsiyetcilik Var!​
Yanılıyorsun dostum. Dediğine göre kaliteli konu açsaydın şimdiye üst tabaka veya kıdemli üye olabilirdin. Ben 30 Ekimde katılmama rağmen Kıdemli üye oldum. Uzman bile olabilirim sadece gün eksik //

Mesela Bir Makro Kullansan Forumdan Banlanırsın // Ama Emek Vermeden Yükselmekte Ne Bilim Bunun Macrodan Ne Farkı Var ki?
Hocam zaten Ha master olmuşsun ha üst tabaka ne fark eder ? senin işine yarayacak rütbene gel ondan sonra istersen konu paylaşma o sana kalmış bir şey. Kalkıpta yetkililere arkadaşlarınıza yetki vermeyin desen neyi değiştirebilirsin ? ancak söylediğinle kalır belkide ban yersin. Yani bu konuları çok dillendirmemek lazım. Ha o kişi gelip sana laf ederse işte o zaman savunmanı yapabilirsin diye düşünüyorum.

Yakın arkadaşı fln da olabilir. Zaten rütbe pek de önemli değil

QWWWWWWWDGWHHWHE rütbe içinmi
Örnek Olarak Söylüyeyim Geçen Aşırı Lazım ken Bir .com Domain Alma Gördüm ve buna rütbem yetmediği için göremedim!?
Adminlerden Link İstediğimde Diyolarki Yasak Dostum Banlanırsın Eee Ben lazım olan şeyleri göremiceksem ne işime yarıcak ki forum

Örnek Olarak Söylüyeyim Geçen Aşırı Lazım ken Bir .com Domain Alma Gördüm ve buna rütbem yetmediği için göremedim!?
Adminlerden Link İstediğimde Diyolarki Yasak Dostum Banlanırsın Eee Ben lazım olan şeyleri göremiceksem ne işime yarıcak ki forum
Dostum emek olmadan ekmek olmaz, böyle her insan foruma geldiği gibi istediği şeyleri alıp gitseydi forum büyümez aksine tamamen küçülürdü. Senin benim gibi insanlar buraya sadece bir şeyler almaya gelecekse konuyu kim açacak ? Senin bildiğini başkasınıa öğreteceksin o da sana bir şey öğretecek, tabii bunun için zaman gerekiyor, öyle şıp dedin mi konu öğrenilmez. Biraz düzgün düşün be hocam, bunun için forum bırakacağım falan deme gülerler.

Beyler böyle olaylarda konu açmanıza grek yok kayıt olma tarihime bakın benimde rütben düşüktü major olamıyordum sizin gibi bernde gördüm bazılarını adminlere yazdım onlar ilgilendi konu açıp kargaşa çıkarmaya gerek yok forumlar birleşti şimdi o forumda rütbeli olan biri forumlar birleşti diye burda yeni üye olarak gezemez ordan gelen biriyse o yüzden yükseltilmiş olabilir arkadaşıysada forum adamın buna karışamayız ki yükselttiği rütbede bişey değil yani.

Adminlere karışacak durumumuz yok adminler rütbe verme konusunda yetkili sen değil yani istedikleri kişiye verirler sen karışamazsın

bakın sanırım ben derdimi anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz Ama Zoruma Giden Taraf Onlar Hemen Rütbe Yükselirken Hiç emek vermeden
biz niye yükselemiyoruz konuları göremiyorum üstelik hiç emek vermeden rütbe atlıyolar burda o kadar insan var bunlar boşunamı emek veriyor
ve şunuda eklemek isterim çoğu konuya rütbe yetersizliğinden dolayı erişemiyorum önemli konular oldu adminden linklerini istedim yasak banlanırsın dediler...

bakın sanırım ben derdimi anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz Ama Zoruma Giden Taraf Onlar Hemen Rütbe Yükselirken Hiç emek vermeden
biz niye yükselemiyoruz konuları göremiyorum üstelik hiç emek vermeden rütbe atlıyolar burda o kadar insan var bunlar boşunamı emek veriyor
ve şunuda eklemek isterim çoğu konuya rütbe yetersizliğinden dolayı erişemiyorum önemli konular oldu adminden linklerini istedim yasak banlanırsın dediler...
Ya kardeşim sen bekleyerek mi rütbe atlamayı düşünüyorsun konunu aç rütbeni yükselt bakarsın sende ne var bunda , uzatmaya gerek yok bence

Ya kardeşim sen bekleyerek mi rütbe atlamayı düşünüyorsun konunu aç rütbeni yükselt bakarsın sende ne var bunda , uzatmaya gerek yok bence
dostum burda sana batan bişey yok bana bol gelen gelen sana niye dar geliyor anlamıyorum ki Tamam Forum güzel mi Çok Güzel Ama haksızlık var

131,918Konular
3,272,624Mesajlar
316,556Kullanıcılar
babaporcheSon Üye
Üst Alt