Forumda Adaletsizlik Var!!!

dostum burda sana batan bişey yok bana bol gelen gelen sana niye dar geliyor anlamıyorum ki Tamam Forum güzel mi Çok Güzel Ama haksızlık var
Bak güzel kardeşim sen niye başkasının rütbesine bakıyorsun sen konunu aç rütben yükselir yararlı konular aç mavi tik bile verirler

rütbe alınca cennetlemi müjdelenecen ben istessem mavi tikli admin olurum mec bey ol diyor ama ben diyom olmaz yani yoksa bu forumun cuhmur başkanı başbakanıyım ben

Beyler böyle olaylarda konu açmanıza grek yok kayıt olma tarihime bakın benimde rütben düşüktü major olamıyordum sizin gibi bernde gördüm bazılarını adminlere yazdım onlar ilgilendi konu açıp kargaşa çıkarmaya gerek yok forumlar birleşti şimdi o forumda rütbeli olan biri forumlar birleşti diye burda yeni üye olarak gezemez ordan gelen biriyse o yüzden yükseltilmiş olabilir arkadaşıysada forum adamın buna karışamayız ki yükselttiği rütbede bişey değil yani.
Hangi frum

Haklı olduğun kısımlarda var , abarttığın ve dram yaptığın kısımlarda var. işin özü bunca önemli işin arasında biraz gereksiz bir hezeyan olmuş, forumda örnek bir üye olmaya devam et, iylik yap denize at , balık bilmezse halik bilir.

131,908Konular
3,272,518Mesajlar
316,516Kullanıcılar
miprexvoidSon Üye
Üst Alt