Forumda dolandırıcılığın Raconu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biliyor musunuz bilmiyorum ama, spyda dolandırmanın raconu sadece 350TL'e supreme almak.

Nasılmı ?

Reaction ve Rütbe alarak insanların size güvenmesini sağlıyorsunuz . Adam diyorki aaa supreme aaa bu kadar react almış bu dolandırmazz.

Şaaaaak

MrPanel

@Letyoudown

bunları yaparak dolandırdılar ve verdikleri rütbenin ve reactın parasını fazlasıyla kazandılar.

Paranız varsa ilk güveni satın alıcaksınız sonra dolandıracaksınız bir tür yatırım.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

• Like
Tepkiler: Zns
Arkadaşlar biliyor musunuz bilmiyorum ama, spyda dolandırmanın raconu sadece 350TL'e supreme almak.

Nasılmı ?

Reaction ve Rütbe alarak insanların size güvenmesini sağlıyorsunuz . Adam diyorki aaa supreme aaa bu kadar react almış bu dolandırmazz.

Şaaaaak

MrPanel

@Letyoudown

bunları yaparak dolandırdılar ve verdikleri rütbenin ve reactın parasını fazlasıyla kazandılar.

Paranız varsa ilk güveni satın alıcaksınız sonra dolandıracaksınız bir tür yatırım.
iş yapar eyw

• Serkan Serkan 👉👌👉👌👉👌👉💦
Yönetime 50 defa dedim bu adam Tokatçı Tokatçı banladilar rank aldı diye geri açtılar 1 ay sonra tekrsr gelip sms panel satacak yine tokat atacak baska isimle kardesim sms panel alacak olan adamlar esc tutup parayı iş sonu versin

Nasılmı ?

Şaaaaak

MrPanel

@Letyoudown

Mr panel beni dolandırdı banlattım ama pek bi sike yaramadı. Mr panel bunu görüyosan ananın türbanını sikeyim senin ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,698Konular
3,289,329Mesajlar
324,424Kullanıcılar
zynoxbeyySon Üye
Üst Alt